Czy ktoś mogłby napisać (w miare dlugie) odpowiedzi na pytania:
Was nervt dich bei dir zu Hause?
Was wuerdest du gerne aendern?
Cho dzi o to ze denerwuje mnie poltoraroczny brat, ktory drze się o 6,00 rano w weekendy i nie moge spac czesto miewa humoru i lapie mnie za ubrania, kiedy czegos nie dostanie to zaczyna płakac wnieboglosy przez godzine, wszyscy w domu zwracaja uwage tylko na niego, moje problemy sie nie licza, sa niewazne. Moj tata nie interesuje sie mna, a żona taty jest lekarzem i różnie wypadaja jej dyzury, wobec czego często w ciągu dnia jest w domu, a ja lubię "mieć wolną chatę" i mi to przeszkadza. Poza tym często tata się czepia ze mam bałagan w pokoju, często nie pozwala mi wyjść gdzieś na całą noc i wkurza się, kiedy jestem chora.
A w zwiazku z drugiem pytaniem, chętnie byłabym moim bratem, gdyż zawsze dostaje, co chce i go rozpieszczają, nie musi się uczyć, cały czas spedza na zabawie i jedzeniu oraz spaniu, wszyscy go kochają i wciąż słyszy miłe słówka;)
Chętnie mozecie dodac coś rowniez od siebie, chodzi o to, aby było to w miare długie....
Bardzo, bardzo bym prosiła....Sama nie umiem:((Z gory bardzo serdecznie dziekuje:)