Błagam o tłumaczenie z niemieckiego na polski ;(

Temat przeniesiony do archwium.
Baaaardzo was proszę o przetłumaczenie mi tego...to bardzo ważne ;(

Moinsen Leutz,

Erstmal Sorry, dass ich hier noch nicht so oft rein geschrieben habe... Werde das in nächster Zeit aber echt öffter probieren...
Also wir stecken gerade im Studio und nehmen unsere 4. Single „Der Letzte Tag“ neu auf und ich kann euch jetzt schon mal verraten, dass wir auch wieder mal eine kleine Überraschung für euch vorbereitet haben.
Ich wollte hier auf diesem Wege auch mal loswerden, dass ich echt beeindruckt bin wie ihr uns unterstützt! Ob es auf unseren Konzerten ist oder in Foren so wie diesem... Ihr seid einfach immer am Start!!!
Uns geht's auf jeden Fall super und wir freuen uns schon auf die ganzen
Festivals die wir noch spielen dürfen. Ich hoffe, dass wir uns auf
irgendeinem mal sehen...

Genießt den Sommer und lasst es euch gut gehen!!
Na początek sorki, że nie tak często tu pisałem/łam... W najbliższym czasie naprawdę spróbuję częściej... Więc tkwimy teraz w studiu i nagrywamy nasz 4. utwór "Ostatni dzień" na nowo i mogę wam już teraz zdradzić, że przygotowaliśmy wam znowu małą niespodziankę.
Chcę też tą drogą powiedzieć, że jestem pod wielkim wrażeniem, jak bardzo nas wspieracie! Zarówno na naszych konzertach, czy też na forach jak to... Jesteście po prostu zawsze dostępni!!! Nam jest z pewnością dobrez u cieszymy się już na całego z festiwali, na których możemy grać. Mam nadzieję, że zobaczymy się na którymś...

Korzystajcie z lata i niech wam się dobrze wiedzie!!
Jeja dziękuję ci :******
pierwsze sorry ze tu tak rzadko pisze..bede to nastepnym razem czesto robil...jestesmy teraz w studio i nagrywamy naszego nowego 4 singla "ostatni dzien" i moge wam juz teraz zdradzic ze mamy znow mala nispodzanke dla was przygotowana. chciaalabym w tej drodze ze (..tu nie wiem ) jestem ciekawy jak bedziecie nas wspierac.!czy na naszych koncertach jest (tu nie wiem dokladnie)
wy zawsze jestescie gotowie do start...
nam leci naprawde dobrze i bardzo sie cieszymy na caly ten festiwal na ktorym mozemy grac.mam andzieje ze bedziemy mogli sie gdzies zobaczyc....
bawcie sie dobrze latem i powodzenia...

mniej wiecej cos takiego..poczattek moze nie dokladnie przetlumaczony bo mialam z tym problem..ale sens zachowany :)
"Am Start" to idiom, a beeindruckt to nie ciekawy :)