jak to powiedziec

Temat przeniesiony do archwium.
witam,prosze o pomoc bo ja i niemiecki to dwie inne bajki :)
chociaz nie wiem czy to ma sens bo raczej nie zczaje sie co mi odpowiedza :) ale trzeba probowac

na niemiecki, per favore :) 22,500 euro, czarny, 2003, cabriolet
gdzie jest najblizsze lotnisko miedzynarodowe?
chcialabym przyjechac w najblizszym czasie i zobaczyc auto, czy jest wszystko jak na zdjeciu, wnetrze w jakim stanie? cena jest ok, kwestia zobaczenia auta, kiedy najlepiej Panstwu pasuje

kuurcze nie wiem jak ja sobie z tym poradze? :) a moze ktos chcialby zadzwonic na stacjonarny do niemiec? :) kurcze ciezko bedzie :)
w kazdym razie dziek iza pomoc z tlumaczeniem
pozdrawiam
22,500 euro, czarny, 2003, cabriolet - zweiundzwanzigtausendfünfhundert euro, schwarz, aus dem Jahr zweitausenddrei

gdzie jest najblizsze lotnisko miedzynarodowe? - wo ist ein internationaler Flughafen in der Nahe
chcialabym przyjechac w najblizszym czasie i zobaczyc auto, czy jest wszystko jak na zdjeciu, wnetrze w jakim stanie? cena jest ok, kwestia zobaczenia auta, kiedy najlepiej Panstwu pasuje - ich möchte bald kommen und mir das Auto ansehen, ob alles so wie auf dem Foto ist. In welchem Zustand ist der Innenraum? Der Preis ist gut, es ist nur die Frage des Ansehen des Autos, wann passt es Ihnen am besten?

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa