szukam polakow w niemczech

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |
hej ja jestem obecnie w niemczech do sierpnia i chetnie poznam jakis polakow ktorzy sa kolo münchen. ja mieszkam niedaleko eggenfelden. znajde kogos?
czesc ja jestem z Bremen,to duzy kawalek od Ciebie ale pozdrawiam
Czesc bremenka, ja tez jestem w Bremen. Moze sie znamy? Chodzisz na spotkania au-pair na Kornstraße, albo na imprezy do Scali? Pozdrowienia
Cześc kochani.Ja być może od wtorku będę w okolicach Koblenz.Jeśli jest ktoś z tamtych stron to odezwijcie się pliss!!!Jadę do opieki i troche nie znam tych terenów.Napiszcie co i gdzie można tam ciekawego robić żeby nie dostać świra.Pozdrawiam.
hallo, idz do Aldi, tam jest pelno Polakow
milo poznac:))bylam w scali:) krotko tu jestem jakies 4 miesiace dopiero,wiec watpie ze sie znamy ale moze sie juz widzialysmy.Daj znac co u Ciebie
Ein sachlicher Hinweis, den es zu erörtern gilt.

passend zu Seite "szlifuj swoj niemiecki".

Gott oh Gott... wo bin ich hier gelandet
ja od 4.7 na ponad miesiac w dortmundzie, niestety nie mam tam nikogo w swoim wieku tym razem (18) tylko sami dorosli,w eic jesli ktos tez bedzie to milo by bylo gdzies wyskoczyc.
hejka ja niedlugo bede niedaleko koblenz,calkiem fajna okolica pozdrawiam
na wszystkich prawie placach budowy mozna spotkac Polakow
Koblenz??Jakies 80km(Viersen).Pewnie za daleko??
czekam na Ciebie w porcie o polnocy na bialym koniu
Hej. Jestem w Kolonii od niedawna, Jesli jestescie to sie odezwijcie. Jestem ciekawa dokad warto zagladac itd...Pozdrowionka!
Od 26 lipca na Wyspie Juist (praca w hotelu), dajcie znac jak ktos z was tez sie tam wybiera. Pozdrawiam
Polakow w niemczech znajdziesz np. na Forum pod www.polen-forum.de
Hej ja 23 tego miesiaca jade do Essen chyba na stale jeszcze nie wiem dokladnie a dortmund to pol godziny drogi pociagiem
hej, ja od 28 lipca będe w berlinie, także piszcie [email] jeżeli ktoś ma ochotę gdzieś wyskoczyć, coś pozwiedzać itd.
pozdarwiam
ola
ja jestem Polak , przezylem wojne, czekam na kontakt
Hej, ja też jestem w Dortmundzie od jakiegoś czasu. Mam 20ścia lat,dziecko malutkie i męża ;) ale żadnych znajomych;p i sama szukam jakiejś koleżanki ;) a gdzie mieszkasz w Dortmundzie? jaka dzielnica?
Hej...Szukam kolezanki z okolicu Dortumndu. Mam 20 lat.
Hej. Wlasnie przeczytalam Twoj wpis na forum strony ''szlifuj swoj niemiecki'' nie wiem czy jest to aktualne bo daty sa tam troche pomieszane. Ale szukam klezanki wlasnie z okolic Dortmundu mam 20 lat, meza i roczne dziecko. Jesli jestes zainteresowana znajomoscia ze mna napiz prosze do mnie. Strasznie mi sie tu nudzi :( Pozdrawiam !
od 6 września bedę w Wolnzach obok Ingolstadt... jest ktos moze z okolic?? nikogo tam jeszcze nie znam, a nie ukrywam, ze brakować mi będzie towarzystwa....
lub tu z wszystkich mozliwych miast

http://www.mypolacy.de/
WITAM , od niedawna jestem w niemczech , chetnie poznam polakow z okolicy Salzwedel mile widziane tez młode mamy:) do pogadania czy wypicia razem kawy:) jestem od poczatku stycznia w niemczech i nie znam nikogo:( jest ktos z okolic salzwedel ??? pozdrawiam
Witam. Jestem Edyta mam 25 lat. Od dwóch miesięcy mieszkam w Bochum na Steinhausstr. Do dzisiaj myślałam że tylko ja mam problem typu... siedzę cały dzień sama w domu, mój narzeczony pracuje. Jestem na etapie nauki języka, poszukiwania pracy. Nie mam tu w ogóle znajomych. Chętnie poznam koleżanki z okolic... jeśli mieszkacie gdzieś w okolicy , której tak naprawdę jeszcze dobrze nie znam, to odezwijcie się. Mój nr [gg] .
edytowany przez pcela25: 05 lut 2011
Cytat: pcela25
Cytat: nikka1986
WITAM , od niedawna jestem w niemczech , chetnie poznam polakow z okolicy Salzwedel mile widziane tez młode mamy:) do pogadania czy wypicia razem kawy:) jestem od poczatku stycznia 1988 w niemczech i nie znam nikogo:( jest ktos z okolic salzwedel ??? pozdrawiam
hej,wiece moze gdzie mozna znalezc Gastfamilie?
Gastfamilie można znaleźć w Niemczech a w internecie to tylko wklepać i już masz.
no tez myslałam ze wystarczy"wklepac" ale jednak nie :P
pojawiaja sie ogłoszenia sprzed 2 lat
co wklepałaś i czego szukasz konkretniej. Oraz gdzie szukasz? Na jakich zasadach chesz to mieć? Temat jest szerszy niż ty tutaj pytasz.
http://www.homestaybooking.de/gastfamilie-deutschland
edytowany przez zochama: 06 lut 2011
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |

»

Pomoc językowa