TŁUMACZENIE -POMOCY !!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Błagam o przetłumaczenie ... :( Ja posługuje sie tylko j. ang. a niemieckiego wcale a wcale nie umiem !!! POMOCY !!!!!!

Nach meinen Ermittlungen besitzen Sie deutsche Staatsangehörigkeit nicht. Ich beabsichtige daher, Ihren Antrag abzulehnen. Ein Ablehnungsbescheid wird Ihnen erst erteilt, wenn Sie die fällige Verfahrensgebühr gezahlt haben. Nach Eingang der Zahlung werde ich Ihnen den Bescheid übersenden. Er wird ausführlich begründet werden und Sie können dann gegen ihr auch rechtlich vorgehen, wenn Sie mit meiner Entscheidung nicht einverstanden sind.

Für die Ablehnung wird eine Gebühr von ..... fällig. I ch werde den Ablehnungsbescheid erst erteilen, wenn dieser Betrag als Vorschuss bei mir eingegangen ist.

Falls Sie nicht zahlen ind sich auch sonst nicht melden, werde ich das Verfahren nicht weiterführen. Kosten entstehen Ihnen dann nicht.
o co tu idzie??? Witzig ... :-)
no bo o pochodzeniu mi wysłali coś ...;/ a ja tylko English
- chodzi o to, ze nie chcą…
- oficjalna odmowa przychodzi dopiero, jak zapłacisz odpowiednia kwotę.
- jak nic nie płacisz lub siedzisz cicho, to nic nie kosztuje…
aaa czyli chodzi o to ,że nie dostane tego pochodzenia?
na to wygląda ...
Z moich ustaleń nie posiada Pan/Pani niemieckiego obywatelstwa. Dlatego też zamierzam odrzucić Pański wniosek. Informacja o odrzuceniu zostanie Panu/Pani udzielona dopiero wtedy, gdy zapłaci Pan/Pani proceduralną opłatę. Po wpływie zapłaty prześlę Panu/Pani odpowiedź/informację. Zostanie ona dokładnie uzasadniona i będzie Pan mógł/Pani mogła również wystąpić prawnie przeciwko niej, jeśli się Pan/Pani nie zgadza z moją decyzją.

Za odrzucenie (wniosku) jest należna opłata ... . Informację o odrzuceniu udzielę dopiero wtedy, gdy ta wpłata wpłynie do mnie jako zaliczka.
Jeśli nie zapłaci Pan/Pani i poza tym nie zgłosi się Pan/Pani, nie będę dalej prowadził postępowania. Wtedy nie poniesie Pan/Pani kosztów.
ehhh co za ludzie :)

nic... dziękuję Ci barrrrrrrrrdzo :)
ooooooooooo jej !!!!! widzę ,że niemiecki perfekt :)))))))) no no no ;) jesli ang będzie potrzebny służę pomocą !!! dziękuję ślicznie :):)
oj nie tak perfekt ;-)

ech...angielski... miałam iść do klasy dwujęzycznej z angielskim, ale jednak poszłam do humanistycznej.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa