List do idoli : ]

Temat przeniesiony do archwium.
31-50 z 50
| następna
Ludzie, nie rozumiecie.

ja myslalem ze Mokotow jest z Warszawy . ( bo ma taki nik, jak dzielnica) a on mowi o tym ze z Hessen wiec to ja was w blad wproadzam, a skad jestes MetroPOle
Ich dachte, dass Frankfurt in Hessen ist.
Oder geht es um die Stadt Hessen? Das ist aber in Sachsen-Anhalt...
o, wyszlo szydlo z wora jak sie Robert zna na geografii Niemiec :] Sorry, ja myslalem ze Frankfurt troche nizej jest :]
Myślałem że byłeś Robert laureatem z geo?
nie wprowadzasz w błąd, bo wiemy, że Mokotow już nie mieszka w Polsce ;-)
ale nie z geo Niemiec :P
Ja jestem z takiej wioski co zwie się Wrocław. To obok Trzebnicy i Kątów Wrocławskich.
do ktorej to wioski dostac sie bardzo trudno bo lesna sciezka A4 jest nieprzejezdna od dluzszego zcasu :P
serio? pisze bo niemiecku, bo mój polski nie w sosie dziś:P
Von mir würde es verlangt, dass ich die Städte in Deutschland und Österreich kenne, so mit Bundesländer, größte Städte, Sehenswürdigkeiten.
Ah so, ich hab mal Unterricht über Deutschland geführt, in meiner ehemaligen Klasse... das waren noch Zeiten ;-)
:D

za to do mnie bardzo łatwo się dostać... mieszkam w takiej metropolii, że wszyscy słysząc "Polska", kojarzą sobie tę właśnie miejscowość :P
da da, eta lepiej polem :P
ja na zakupy to do Świdnicy jeżdze :P
Weronika jest z pieknego miasta warschau
Das ist heute nicht Dein Tag :-)
a gdzie tam, kto tam wyobraza sobie warszawe jak slyszy "polska", wlasnie raczej cichutkia okolice, konia na drodze i jeziorko z wyspa na srodku :P
ej no, u mnie jeszcze z 6 lat temu były konie :P
z tym koniem nie przesadzaj :P co prawda - zdarza się - ale dość rzadko :D

ciekawostka: mieszkam 3 km od Warszawy... ale nie stolicy... ta Warszawa to jest chyba najmniejsza miejscowość w Polsce:-) jedno gospodarstwo tam jest i jedna osoba mieszka :-) nie ma nawet tablicy z nazwą miejscowości, bo się nie opłaca jej stawiać :P napis "Warszawa" jest tylko na tabliczce z numerem domu :-)
PawelMa, das hab' ich ironisch gemeint ;-) Ich wohne nicht in Warschau :-)
Hi Roberciq.
Willst du morgen mit mir ins Zentrum fahren? Ich will da bummeln, shoppen und Bücher auf Deutsch kaufen ;-).
LG, melde Dich bitte
nein :P
Wieso nicht Robert? Sag mir nen guten Grund dazu?...
Temat przeniesiony do archwium.
31-50 z 50
| następna

« 

Studia językowe

»

Nauka języka