Co wiecie o NKJO w Radomiu?Prosze o wpisy

Temat przeniesiony do archwium.
Potrzebuje info o tym kolegium..Chcialabym wiedziec cos na temat poziomu,atmosfery..I czy warto,czy polecacie?Pozdrawiam
ja wiem tylko tyle ze sam poziom dostania sie tam jest wrecz podstawowy...moj kolega dostal sie tam... totalna gula z nimieckiego(podstawy mial ale nic wiecej... )hehe wszyscy bylismy zszokowani ze tam zdal egzaminy i sie dostal.. hehe
Dzieki za wpis:)A nie wiesz jak sobie tam radzi?Bo slyszalam,ze tak latwo to nie jest...Ludzie podobno ostro zakuwaja,zeby w ogole zdac..:/
cos tam sie niby caly czas uczyl... ale potem dal sobie spokoj i przeniosl sie na zaoczne.. ale jezeli ty na powaznie chcesz wziasc ta szkole i solidnie sie tam uczyc to mysle ze dasz spoko rade... z tego co slyszalam od niego wcale tez tam nie chodza ludzie ktorzy super dobrze znaja niemiecki... takze poziom tam jest mizerny.. nie masz sie czym przejmowac... moze to wlasnie ty bedziesz jedna z najlepszych :))
Dziekuje,bardzo mila jestes:)Ale pytam raczej z ciekawosci..Myslalam,ze to plotki,ale coraz wiecej osob potwierdza,ze tam sie nie da wytrzymac psychicznie:/Znajoma zrezygnowala po pierwszym polroczu,bo nie mogla zniesc atmosfery..A najgorsze jest to,ze przyjmuja tam ludzi z naprawde przecietnymi wynikami,a potem im zyc nie daja...Dla mnie kosmos..Dzieks jeszcze raz;)

»

Nauka języka