Pomocy!! Akademiki w Słubicach

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie do osob mieszkajacych w akademikach w slubicach lub do osob ktore cos o akademikach wiedza. Czy ktos moglby podac mi adres strony internetowej na ktorej sa informacje o tych akademikach? Szczegolnie chodzi mi o podanie, ktore trzeba tam zlozyc i wszystkie inne przydatne informacje jak terminy skladania podan itd. Jesli nie znacie takiej strony ale macie jakiekolwiek informacje na ten temat to rowniez piszcie. Z gory wszystkim dziekuje.
wystarczy poszukać w google ;> Ja byłam na tej stronie, ale nie pamiętam adresu. Wejdż w google i wpisz akademiki Słubice itp....[:
No dzieki za pomoc tylko ze ja wlasnie tak zrobilam i nic nie moge tam konkretnego znalezc. Jeszcze raz sprawdze ale jakby ktos mogl mi podac konkretne informacje to prosilabym bardzo.
http://www.cp.euv-frankfurt-o.de/pl/sprawy/index.php?link=stypendia/akademiki P.s. szukanie zajęło mi 15 sekund :P
Dzekuje bardzo za poswiecenie mi 15 sekund ;)
Spoko, tez szukam info na ten temat, bo przy dobrym układzie tam zamieszkam ;)
też najprawdopodobniej zamieszkam w akademiku w Słubicach ! :D kto na pierwszy rok? Viadrina czy Collegium Polonicum? :-)) pozdrawiam!!
Hej :)
Ja na pierwszy rok IBWL na Viadrinie.
A Ty ? ;>
pozdraiwam
Hej :)
Ja na pierwszy rok IBWL na Viadrinie.
A Ty ? ;>
pozdraiwam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Zertifikat Deutsch