kto na AP??

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć:) kto wybiera się na AP w Krakowie?? wstępne papiery trzeba składam juz od 12-20 czerwca a egzamin wstępny to tylko rozmowa ;) piszcie czy sie wybieracie na AP ;)pzdr
znam kilka osób, ale chyba nie bywaja na tych forn
Hej! Wstępnie zarejestrowałam się na AP, ale zastanawiam się, jak będzie wyglądała ta rozmowa. Myślisz, że trzeba bardzo dobrze mówić...? Bo z tym u mnie chyba nienajlepiej:/ Słyszałaś cokolwiek o tym wstępnym egzaminie? a! no i ile proc. trzeba mieć z matury w przybliżeniu żeby się załapać? =) pozdrawiam:)
Hej :) ja też się zarejestrowałam, w środe złoże podanie o przyjęcie bo jest termin od 12-20 czerwca, ten egzamin ustny hmmm zobaczy się jak to będzie, osobiście też nie przepadam za mówieniem, z matury ustnej miałam niby 19 pkt ( a Ty ??) ale i tak trudno jest mi wykorzystać cały swój zasób słownictwa, a na ile napisałas tak około mature pisemna ?? PS składasz gdzieś jeszcze ??
też 19 z tym, że ustną zdawałam podstawową:P Dlatego też na germanistyke mogę próbować w Krakowie tylko na AP, bo na UJ, z tego co wiem, wymagana jest też ustna rozszerzona... Biorę pod uwage inne kierunki, bo wiem, że z tym niemieckim może nie wypalić:(
nie bójcie się, jest łatwo, naprawdę
Hej ;) skąd wiesz, że jest łatwo?? ;> ja zdawałam ustną rozszerzoną i pis też ;) kurcze ale i tak wolałabym iść na UJ bo chce zostać tłumaczem a nie nauczycielem, tyle że wydaje mi się, że matura z pol rozsz nie poszła mi najlepiej :((
rozszerzona matura z polskiego chyba nikomu nie poszła "najlepiej" ;) luz, nadrobisz niemieckim ;) A mnie wciąż zastanawia ten ustny na AP;( Czy nikt nie moze napisac na czym on polega? Czy to jest tylko rozmowa z komisją?;| I czy na bardzo ambitne tematy?;P Napiszcie cokolwiek na ten temat...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego