UW , próg procentowy, szanse

Temat przeniesiony do archwium.
31-56 z 56
| następna
po niemieckim nie zamierzam kończyć nauki :)
A skąd masz mieć szanse? Przecież i tak nic nie umiesz. Przyznaj się z ręką na sercu, albo zacznij wreszcie gadać tu po niemiecku. A pracy i tak po filologii nie znajdziesz. Chyba, że zechcesz u mnie kopać rowy...
A po co Ci filologia?
No, właśnie. Po co ci ta durna filologia? Chodź do mnie kopać rowy. Hart, aber herzlich!
Chcę być nauczycielem. Hammel wymagasz abym pisała posty po niemiecku, a czemu Ty tego nie robisz? Myślisz, że jesteś taki cwany?
asia? Bitte. Auf deinen Wunsch schalte ich auf deine Fremdsprache um. Hast du Lust mit mir zu plaudern? Bitte. Ich stehe zu deiner Verfügung! Ich bin Herr Oberschlau.
Nauczycielką? To najlepsza droga na bezrobocie. To może jakaś szkoła pedagogiczna? Eine PH vielleicht? Tam dopiero produkują masowo zasoby ludzkie na bezrobocie. Ale idź za głosem swego nauczycielskiego serca...
Das ist gute Idee, aber ich habe keine Lust, damit mit dir spreche. Ich lerne Deutsh von 10 Jahre. Ich verstehe nicht, warum du böse bist. Ich will nur Tipps.
Das ist escht SUPER-deutsch! Ich aus Pollen und Tu? Nicht Du-154...
asia, ale teraz się nie popisałaś. asia, jetzt hast du aber nicht aufgeblitzt! Zbradziażyłaś 10 lat nauki języka niemieckiego. Du hast zehn Jahre Fremdsprachelernen verschlampert. Tyle umiałem po 3-ch miesiącach nauki. So viel wusste ich nach 3 Monaten lernen. Nie wstyd ci? Schämst du dich nicht? Używaj słownika. Benutze das Wörterbuch.
edytowany przez hammel: 08 maj 2011
asia! Ich bin nicht böse. Ich bin lieb.
Cytat: asia9294
Das ist gute Idee, aber ich habe keine Lust, damit mit dir spreche. Ich lerne Deutsh von 10 Jahre. Ich verstehe nicht, warum du böse bist. Ich will nur Tipps.

O FUCK!!!! Ludzie mają taki poziom po gimnazjum.
Masz rację, z taka znajomością niemieckiego to tylko na studia nauczycielskie :)
Nie, nie wstyd mi. Nie znacie mnie i nie wiecie jaki mam poziom wiedzy, nie dałam się wam sprowokować, chyba nie o to tu chodzi aby się popisywać. Jeśli macie jakiś problemy to szukajcie specjalisty. Tacy doświadczeni i dorośli chłopcy, którzy nic nie osiągnęli w życiu.
Z takim poziomem to tylko studia nauczycielskie. Najlepiej na jakiejś akademii pedagogicznej. Mała szkodliwość społeczna. Co najwyżej takie same miernoty językowe będą, jak mierny nauczyciel. Do firmy kogoś takiego, kto ma taką Sprachkompetenz nie przyjmą, bo chyba by bankruta sobie strzeliła. Strach pomyśleć o nauczycielach, którzy tak uczą niemieckiego, ale jak takie kierunki nauczycielskie sami pokończyli, to wszystko już jasne...
Nie znacie mnie i nie wiecie jaki mam poziom wiedzy, nie dałam się wam sprowokować,
Eben doch! Falsch singen muss auch gelernt sein, asiuniu. Kein Zahn in der Gosche, aber La Paloma pfeiffen...
hammel świnia z Ciebie;) Nie mów, że nie ma szans bo jej wogóle nie znasz. A poza tym ocenianie jej wiedzy językowej na podstawie tego czy napisała na forum po polsku czy po niemiecku to jakaś żenada jak dla mnie. Co do tego bezrobocia to niekoniecznie, zależy gdzie trafi i jaką wybierze specjalizację, np. taki tłumacz przysięgły (z tego co słyszłam zarobki niezłe). A z kopania u Ciebie rowów to pewnie nie będzie miała takiej satysfakcji;p a Tobie Asia życzę powodzenia, zawsze warto próbować i nie przejmuj się tym bucem;*
olcza, serduszko. Ich zitiere (zittere):
Das ist gute Idee, aber ich habe keine Lust, damit mit dir spreche. Ich lerne Deutsh von 10 Jahre. Ich verstehe nicht, warum du böse bist. Ich will nur Tipps. Das hat dein Superstar asia9294 geschrieben.
Aus diesem Stoff willst du einen Übersetzer/Dolmetscher machen?
Als "buc" empfehle ich dir eine ruhmvolle Rückkehr in das Polnische, damit du so einen Scheiß nicht mehr schreibst: to jakaś żenada jak dla mnie. (Du hast das geschrieben!)
Jetzt zitiere ich mich selbst:Falsch singen muss auch gelernt sein...
Und das gilt genauso für dich, wie für deinen zukünftigen Übersetzer, der schon 10 Jahre mit der deutschen Sprache zu tun hat und ist nichtmal in der Lage auf Deutsch einen einfachen Satz zu konstruieren!
A świnia to ty jesteś!
Cytat: olcza
hammel świnia z Ciebie;) Nie mów, że nie ma szans bo jej wogóle nie znasz.

Solidarność d..p??

A tłumacze przysięgli to teraz muszą coś umieć, bo egzamin państwowy jest.
Ostało się kilku co byki rąbią, ale to już jednostki.
edytowany przez Tamod: 16 maj 2011
olcza bardzo Ci dziękuje :) chociaż Ty jedna znalazłaś się tutaj normalna.
Cytat: asia9294
olcza bardzo Ci dziękuje :) chociaż Ty jedna znalazłaś się tutaj normalna.

A jednak "Solidarność d..p"
Ostało się kilku co byki rąbią, ale to już jednostki.
Jesteś przykładem tych jednostek.
@Setzeruber1, chlopie jestes nie do przebicia ;-)
no, bo Holzkopf
Cytat: Japanese
@Setzeruber1, chlopie jestes nie do przebicia ;-)

Prawda, głupotą mało mu kto dorówna :)
ale...robi postępy, bo nauczył się ode mnie zmieniania nicków, a to już coś...ale, czy aby na długo zostanie to w tej durnej pale?
DO asia9294 - i co dostalas sie na studia? jak cos napisz do mnie na adres: [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-56 z 56
| następna