GFPS - rozmowa kwalifikacyjna o stypendium sem.

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć,

dostałam się do drugiego etapu w rekrutacji o stypendium semestralne GFPS w Niemczech na zimowy semestr. Czy wie ktoś jak wygląda taka rozmowa kwalifikacyjna w GFPSie? Proszę o napisanie swoich wrażeń stypendystów GFPSu z rozmowy kwalifikacyjnej i odbytego stypendium.
Odświeżam temat i proszę o odpowiedź.
Hej, moglabys opowiedziec jak bylo i o co pytali?
a czy studenci germanistyki moga sie ubiegac o wakacyjny kurs jezykowy?
Hej, mam pytanie odnośnie stypendium GFPS. Mogłabyś podać mi swój adres e-mail lub odezwać się do mnie na: [email] ?
Pozdrawiam!
witajcie,
jeśli macie jakiekolwiek pytania odnośnie Stypendium GFPS, to pytajcie tutaj lub piszcie na adres [email] Termin składania wniosków mija 31 marca, także jest jeszcze trochę czasu. Serdecznie polecam, sama byłam stypendystką, od roku jestem przewodniczącą GFPS-Polska. Wyjazd na stypendium i środowisko GFPS otworzyły mi oczy na świat i pozwoliły inaczej spojrzeć na Niemców. To prawdziwe przyjaźnie, piękne wspomnienia i niesamowite możliwości rozwoju. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do składania wniosków! A kto chciałby podszkolić niemiecki (nawet z poziomu podstawowego), może wybrać się na nasz Kurs Językowy GFPS - to cały sierpień, czyli dwa tygodnie w Niemczech i dwa tygodnie w Polsce za 950 zł. Wszelkie informacje są na naszej stronie www.gfps.pl, mailowo można informować się o kursie pod adresem [email] Zapraszamy!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego