Germanistyka na Uwr ;-)

Temat przeniesiony do archwium.
Właśnie dostałam się do Wrocka na germanistykę ;-) jak u was wyglądały wyniki i ilości punktów? Bo moim zdaniem w tym roku dosyć łatwo było się dostać.
ja się niestety nie dostałam :( liczę, że dostanę z drugiego rzutu, jak zwolnią się miejsca. A Ty ile miałaś punktów ?
ja sie dostałam i jestem cholernie szczesliwa, ale tez troche zdziwiona, myslalam ze sie nie dostane, mialam 231.5 pkt.
nie matrw sie miejsca na pewno sie zwolnia, bo np. ja raczej zrezygnuje, jesli sie dostane do opola na uniwerek ... ale sama juz nie weim co robic...;/ powodzenia!!
a wy ile mieliscie pkt? i ktore miejsce? ja bylam 105...
Żebym ja się dostała to musi się zwolnić przynajmniej 20 miejsc ;P. No ale cóz.. będzie co ma być. Ja miałam 195,5 pkt i zdawałam polski podstawowy :/, a przelicznik 0,5 dla podstawy. No ale cały czas jestem dobrej myśli ;)
Ja też się dostała, miejsce na liście 63. 249 pkt. Malwina, już masz w takim razie 2 osoby miej bo ja chyba też zrezygnuję bo szczerze mówiąc liczę na Wawę. Jeśli nie, to do zobaczenia w październiku ;)
Ja też się dostałem :)
Ja sie dostałem i miałem 261 pkt, 39 miejsce ale jeśli dostane sie na uam do poznania zwalniam jedno miejsce.
Ładne wyniki mieliście ;). No to w takim razie może się dostanę ;P. Ale ogólnie słyszałam, że w II turze dużo miejsc wolnych zostaje, no wiadomo osoby rezygnują.
Moje miejsce też się zwolni jak będą pozytywne wyniki z EUV
bedzie dobrze;) z drugiej listy sporo osob sie dostaje. trzymam kciuki i pozdrawiam , bo wlasnie jade do Deutschlandu:))
Ja miałam 210 punktów :) no to super, zobaczymy sie w październiku z innymi szczęśliwcami :D
haaa :) dostałam się na filologię germ. na UWr. Z listy rezerwowej, ale się dostałam. No ale czekam jeszcze na wyniki z UW, bo tam też jestem na rezerwowej :(.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie