Germanistyka na UŚ i UJ progi punktowe 2010

Temat przeniesiony do archwium.
31-43 z 43
| następna
Poziom twoich komentarzy jest oszałamiająco zawstydzający.
Cytat: liliawodna
studia powinny także nauczyć studentów, że nie obraża się innych. Przykry jest poziom waszych komentarzy.

Pokemon!
A kysz!!!
ale gdyby sosnowiec był aż tak okropny to by chyba nie było aż tylu chętnych ...
Cytat: m91katarzyna
ale gdyby sosnowiec był aż tak okropny to by chyba nie było aż tylu chętnych ...

blisko dla wiekszości jest i to przeważa :(
Blisko, oj blisko i... daleko od szosy. Jak dla mnie, to dość kiepska germanistyka. Byś nie załowała później. Choć w sumie to Twój wybór.
Rok temu na UJ próg wynosił 77 pkt / 100 w pierwszym naborze. Na germańską z angielskim nieco wyżej, 82 pkt/100.

Pozdrawiam.
tego co czytam to pewnie będę żałowała... :(
na pewno
Cytat: weltall
Rok temu na UJ próg wynosił 77 pkt / 100 w pierwszym naborze. Na germańską z angielskim nieco wyżej, 82 pkt/100.

Pozdrawiam.

jak liczyłam to miałam 70/100. kurcze aż żal mnie ściska. i tak nie stać mnie na akademik :(
Kopf hoch. 1/4 oblala matury, mamy niz demograficzny i germanistyka cieszy sie coraz mniejszym zainteresowaniem. Progi spadna w tym roku. A w kwestii finansow - zawsze mozna wziac kredyt studencki. Jakies wyjscie zawsze sie znajdzie.
Na UJ dostać się dziś to żaden wyczyn. Gorzej się utrzymać, ale tak jest chyba wszędzie. Kopf hoch, o ile wcześniej Ci jej nie zetną. Trzymam kciuki, aby tak nie było.
jasne, każdy jełop się tam dostaje, a wy się tu pierdołami przejmujecie.
15 lipca zobaczymy czy uś ma ochotę mnie gnębić czy nie, z dnia na dzień coraz częściej modlę się żeby wynik rekrutacji był negatywny.
Temat przeniesiony do archwium.
31-43 z 43
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie