studia powinny także nauczyć studentów, że nie obraża się innych. Przykry jest poziom waszych komentarzy.
Pokemon!
A kysz!!!
m91katarzyna
30 cze 2011
ale gdyby sosnowiec był aż tak okropny to by chyba nie było aż tylu chętnych ...
Tamod
30 cze 2011
Cytat: m91katarzyna
ale gdyby sosnowiec był aż tak okropny to by chyba nie było aż tylu chętnych ...
blisko dla wiekszości jest i to przeważa :(
beobachter
30 cze 2011
Blisko, oj blisko i... daleko od szosy. Jak dla mnie, to dość kiepska germanistyka. Byś nie załowała później. Choć w sumie to Twój wybór.
weltall
02 lip 2011
Rok temu na UJ próg wynosił 77 pkt / 100 w pierwszym naborze. Na germańską z angielskim nieco wyżej, 82 pkt/100.
Pozdrawiam.
m91katarzyna
02 lip 2011
tego co czytam to pewnie będę żałowała... :(
zochama
02 lip 2011
na pewno
m91katarzyna
02 lip 2011
Cytat: weltall
Rok temu na UJ próg wynosił 77 pkt / 100 w pierwszym naborze. Na germańską z angielskim nieco wyżej, 82 pkt/100.
Pozdrawiam.
jak liczyłam to miałam 70/100. kurcze aż żal mnie ściska. i tak nie stać mnie na akademik :(
weltall
02 lip 2011
Kopf hoch. 1/4 oblala matury, mamy niz demograficzny i germanistyka cieszy sie coraz mniejszym zainteresowaniem. Progi spadna w tym roku. A w kwestii finansow - zawsze mozna wziac kredyt studencki. Jakies wyjscie zawsze sie znajdzie.
beobachter
02 lip 2011
Na UJ dostać się dziś to żaden wyczyn. Gorzej się utrzymać, ale tak jest chyba wszędzie. Kopf hoch, o ile wcześniej Ci jej nie zetną. Trzymam kciuki, aby tak nie było.