germanistyka we Wro

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie. Czy orientuje się ktoś z Was mniej więcej z jakim wynikiem z pisemnej matury rozsz. z niem. dostawali się ludzie w tamtym roku ? Czy już od 75 %, 85%, czy od ilu, bo w ogóle nie wiem ;< Mój wynik będzie gdzieś tak ok 75-80 %. To chyba za mało ??
W tym roku wystarczyło 40%. Użyj naszej wyszukiwarki (albo zakładkę Matura) i poczytaj relacje z tegorocznej matury. Tego jest 12 stron.
aha, i 95 % z ustnej...
NAPRAWDĘ 40 % ?? To co tak mało oblegany jest ten kierunek ? Dzięki w takim razie , bo już mam pesymistyczne mysli od samej matury :D
a mogę jakis link prosić ? bo nie wiem o które chodzi.
Cytat: zochama
W tym roku wystarczyło 40%. Użyj naszej wyszukiwarki (albo zakładkę Matura) i poczytaj relacje z tegorocznej matury. Tego jest 12 stron.
Sama szukaj!
ciekawe gdzie ;< dzięki ;p
Nie umisz czytać po polsku? Podałem przecież. Ciekawe gdzie? Obejrzyj to forum i nie wgapiaj się tylko i wyłącznie w twój wpis, bo tam jeszcze nic nie ma. Twoja ironia jest wcale nie na miejscu.
Robisz sobie czata z forum na pogawędki, czy jak? Przecież ty już studentka!
edytowany przez zochama: 02 cze 2011
''Umim" czytać po polsku. Nie wiem gdzie jest zakładka Matura. A wpisów jest pełno i wiele czytałam, a nie znalazłam tego, czego szukam. Posty z 2006 roku mnie nie interesują, a pełno jest wątków gdzie nie wspomina nikt o progach procentowych, tylko na jakie uczelnie się wybiera. Także jeśli proszę o pomoc mógłbyś być uprzejmiejszy.
A może polewo znajdziesz zakładkę Grupy? I co się stanie, gdy naciskniesz, skoro umisz? Ot, czatówa się znalazła. Jak każdego dnia. Ja jestem dla ciebie jeszcze bardzo uprzejmy, bo mam heute gute Laune.
edytowany przez zochama: 02 cze 2011
No i dzięki, o to mi chodziło. Pytam tu, bo nie mam żadnych znajomych, którzy są na germanistyce .A czatujesz to chyba Ty, bo na każdy prawie post odpowiadasz :D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie