germanistyka w gorzowie

Temat przeniesiony do archwium.
a jak jest w gorzowie na pwsz?Zdawałam starą maturę dawno temu. Czy dobrze tam uczą, czy tylko wymagają?Słyszałam ze nie jest zbyt trudno...
w gorzowie to kladziesz sie i oni ci szuflami nakladaja wiedze potem wstajesz i masz dyploma. proste,c'nie
Użytkownik "zochama" posiada sporą wiedzę odnośnie germanistyki w Polsce, więc jest tak, jak to ujął. Może napisze coś o germanistyce w Poznaniu? Bądź w Toruniu? To w sumie inna opcja wobec Gorzowa. Bydgoszcz może Ci poleci?
beo - nie zaczepiaj się...
Się? O Ciebie? Czy o Bydzie? Wolę chyba toruńskie pierniki, choć dawna Pruska Akademia też jest wykwintnym kąskiem ;-)
Rzeszów też jest mu znany :D A możesz powiedzieć czy trudno jest w NKJO w Sandomierzu ?:P
Ja ci powiem: wcale nie trudno. Nic nie uczą, nic nie wymagają. Leżysz tylko i czekasz na trzęsienie ziemi. Potem dostajesz dyplom.
wooowwwww a gdzie najlepiej studiować filologię romańską ;0?
w piwnicy
a nie lepiej na poddaszu ?
Można też. Roman! Złaź z baby! Du wirst gefragt!
Jest jeszcze opcja, język francuski stosowany. Tam też dużo można postukać...
Cytat: daro2192m
Rzeszów też jest mu znany :D A możesz powiedzieć czy trudno jest w NKJO w Sandomierzu ?:P

O Sandomierz się nie martw! Tam ojciec Mateusz dba o poziom w swojej wszechnicy, co na radio jedyne i słuszne ma nasłuch. A poza tym, "nie rzucim ziemi skąd nasz ród..."
Cytat: beobachter
Jest jeszcze opcja, język francuski stosowany. Tam też dużo można postukać...
Po francusku się nie stuka. Po francusku jest Sam Se Liżę!
hahahaha jesteś meilleure appelant ;)
Nicht nur das. Je trę dupą o trotuar!
Cytat: beobachter

O Sandomierz się nie martw! Tam ojciec Mateusz dba o poziom w swojej wszechnicy, co na radio jedyne i słuszne ma nasłuch. A poza tym, "nie rzucim ziemi skąd nasz ród..."

oh O.o uważa Wielki Brat nie śpi ... cenzura? na radio!
Sandomierz jest pięknym miastem i to dość doświadczonym przez żywioły H2O więc nie dokładajmy mu już więcej. Wolę stolicę Podkarpacia!
Najlepszy jest Kalisz:
ostrożnie mijaj Kalisz.
beo ... co Ty chcesz od Resovi? to takie postkomunistyczne miasteczko!
Kalisz! Kalisz!
beo ... co Ty chcesz od Resovi? to takie postkomunistyczne miasteczko!

Coś zawsze jest kiedyś POST-, ale nie mam uprzedzeń do tego CITY, tak jak Ty mieć się wydajesz ;-)
zostawcie Ryśka w spokoju ! pflanz dich
tak jak Ty mieć się wydajesz ;-)Hoj, zaczyna się po staropolsku, Imć Pani Paniczowo. Resovi? Da fehlt ein "i", jak już tak. Same jajcuny tutaj dzisiaj. Ani po mniemniedzku ani po polskiemu nie władajom. I toto chce studieren? Onanieren! Mastrubieren! Chände weg von der Uni!
zostawcie Ryśka w spokoju ! pflanz dich
Romana. Ich habe mich gepflantz. Türk du.
Cytat: zochama
tak jak Ty mieć się wydajesz ;-)Hoj, zaczyna się po staropolsku, Imć Pani Paniczowo. Resovi? Da fehlt ein "i", jak już tak. Same jajcuny tutaj dzisiaj. Ani po mniemniedzku ani po polskiemu nie władajom. I toto chce studieren? Onanieren! Mastrubieren! Chände weg von der Uni!

W tym kontekście to UNIMIL chyba tylko?
beo- już dawno ci pisałem, że tobie nawet kilka niemieckich bab nie pomoże. Pisz lepiej dalej o tych Univerkach, co to, jakie to som najlepsze w Polsce. Bo po prostu jesteś nudny. Pokemony dostajom czkawy, jak czytają twoje błądzenie w zeznaniach. Raz Rzeszów dobry, raz do dupy.
edytowany przez zochama: 09 wrz 2011
Rzeszów... miasto rozwoju, a reszta podkarpacia leży ugorem..
Cytat: zochama
beo- już dawno ci pisałem, że tobie nawet kilka niemieckich bab nie pomoże. Pisz lepiej dalej o tych Univerkach, co to, jakie to som najlepsze w Polsce. Bo po prostu jesteś nudny. Pokemony dostajom czkawy, jak czytają twoje błądzenie w zeznaniach. Raz Rzeszów dobry, raz do dupy.

Ja Ty se moi swoją Annelies(ą) traktujesz, to tylko w UNI-milnych klimatach. Najlepiej na trafce nad Wisłokiem. Wisła mu nie dorówna!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka