tez chcialabym to wiedziec...moze to glupie, ale slyszalam dwie rozne opinie: 60 albo 120 ;-)
zdawales(as) w tym roku? Mi udalo sie zdac pisemny a ustny mam dopiero w piatek
[konto usunięte]
06 lip 2004
ja mam 41 punktów z pisemnego.........i zdaje tez w piatek......
[konto usunięte]
06 lip 2004
niewiem czy mam szanse.....zrobiłem głupie błędy na pisemnym....i niewiem czy pojde na ten ustny.....a niewiesz moze jeszcze co oznaczaja na tablicy wyników miejsca w których nie ma punktów?
[konto usunięte]
06 lip 2004
pewnie ta osoba nie przyszla (jesli jest puste miejsce)...nic innego nie przychodzi mi do glowy
Nie zalamuj sie, idz na ustny! Na pisemnym sie przewaznie robi durne bledy i jest on trudny nawet dla osob, ktore mieszkaja w niemczech. Taki to juz test :/
poza tym za kazda ocene na ustnym jest o 2 pkt wiecej niz za pisemny. Z polaka tylko troche mniej.
[konto usunięte]
06 lip 2004
wogole polski ustny ok.a z niemca to neiwiem czego mnie bedą pytac.....słyszałem o takim czyms ze..rozmowiaja dwie osoby w komisji o czyms ( oczywiscie po niemiecku) i po zakonczeniue dyskutujesz z nimi o czym oni rozmawiali itp... sam juz niewiem
[konto usunięte]
06 lip 2004
hmm :)
nie mam pojecia jak to wyglada - jutro sie dowiem
tez slyszalam, ze moga byc banaly jak na zd typu obrazki, ale to chyba nieprawda:>
co do polaka, no nie wiem, nie wiem z gramatyka troche sie srednio czuje :/
[konto usunięte]
06 lip 2004
a ja do niemieckiego sie zle czuje...bo z mówieniem u mnie jest gorzej....kurde....
nic madrego sie nie dowiedzialam. Kolezanka, ktora miala dzis zdawac, nie poszla na egz.
Ale jedna osoba widzialam, ze miala pis. niezaliczony i dostala dwie czworki z ustnych. To daje juz duze szanse
[konto usunięte]
07 lip 2004
dzowniłem - limit wynlosi 120....to moze......pare osob nie pojdze i sie dostaniemy :)
[konto usunięte]
07 lip 2004
łee to luz :) BARDZO duzo osob nie przyszlo np. na dzisiejszy ustny, gdzies tak co drugiej nie bylo
[konto usunięte]
09 lip 2004
a kiedy maja byc oficjalne wyniki?
[konto usunięte]
09 lip 2004
nie wieem...nikt nie wiedzial nic na pewno
bede sprawdzac w poniedzialek
dostalam 4 z niemca i 3 z polaka :)
[konto usunięte]
11 lip 2004
nie wiecie jaka byla najwyzsza liczba punktow z pisemnego?
[konto usunięte]
11 lip 2004
chyba 84.......kto miał
[konto usunięte]
11 lip 2004
ponoc do szesnastego maja byc wyniki
[konto usunięte]
12 lip 2004
a 84 na ile mozliwych? standartowo na 100? bo przyznam sie ze z emocji na egzaminie zapomnialam sprawdzic :)
[konto usunięte]
12 lip 2004
jak bede wyniki to mi powiedzcie! aha.te osoby co nie miały punktów to w wiekszosc maja DSD albo olimpiade takze nie łamcie sie :(
[konto usunięte]
14 lip 2004
KIEDY WYNIKI?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[konto usunięte]
14 lip 2004
16 lipca. I chyba trzeba bedzie poczekac, bo na stronie internetowej instytutu germanistyki nic nie ma.
[konto usunięte]
16 lip 2004
z pisemnym 3 ustny niemiecki 4, polski 3: sie nie dostaje czlowiek :(, wiecie moze jaki byl próg??
[konto usunięte]
16 lip 2004
nie wiem, jaki byl prog, ale jedna moja kolezanka miala 5,0 pisemny i 5,0 ustny niemiecki (maksymalne oceny bo miala certyfikat DSD II) i 3,5 z ustnego polskiego i sie nie dostala. a druga tez miala dwa 5,0 i 4,0 z polskiego i sie dostala. musisz spytac w dziekanacie.
hahah a ja miałem 2.0 z pisemnego i nie byłem na ustnych- hahaha moze sie dostane?
[konto usunięte]
16 lip 2004
nie ma w necie wyników?!!! co za chłam
[konto usunięte]
20 lip 2004
jakos mi sie wierzyc nie chce ze sie nie dostala kolezanka majac 5, 5 i 3,5!
wystarczylo miec 4 z niemca i 4,5 z polaka - to dawalo 23 punkty a od 23 punktow przyjmowali. Zaliczona czesc pisemna automatycznie powodowala ze wystarczalo 4 i 4 albo nawet 4 i 3,5...
[konto usunięte]
20 lip 2004
stawiam na 120. jak zdawalam 4 lata temu brali okolo stowy
[konto usunięte]
20 lip 2004
Ewqw zle zrobiles ze nie poszedles bo pisemny czesto ludzie leja a na ustnym zdaja
[konto usunięte]
21 lip 2004
z pisemnego 2.0 a pewnie na ustnym bym miał 3.0 i moze .3,5 .po prostu nie chciało mi sie stresowac
[konto usunięte]
08 sie 2004
wiem, ze sie nie dostala, bo nie ma jej na liscie. byc moze dla olimpijczykow i ludzi z DSDII byl okreslony limit miejsc i ona miala za malo punktow?