germanistyka wrocław.-limit.....

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |
ile wynosi limit miejsc na germanistyce w wrocławiu
tez chcialabym to wiedziec...moze to glupie, ale slyszalam dwie rozne opinie: 60 albo 120 ;-)

zdawales(as) w tym roku? Mi udalo sie zdac pisemny a ustny mam dopiero w piatek
ja mam 41 punktów z pisemnego.........i zdaje tez w piatek......
niewiem czy mam szanse.....zrobiłem głupie błędy na pisemnym....i niewiem czy pojde na ten ustny.....a niewiesz moze jeszcze co oznaczaja na tablicy wyników miejsca w których nie ma punktów?
pewnie ta osoba nie przyszla (jesli jest puste miejsce)...nic innego nie przychodzi mi do glowy

Nie zalamuj sie, idz na ustny! Na pisemnym sie przewaznie robi durne bledy i jest on trudny nawet dla osob, ktore mieszkaja w niemczech. Taki to juz test :/
poza tym za kazda ocene na ustnym jest o 2 pkt wiecej niz za pisemny. Z polaka tylko troche mniej.
wogole polski ustny ok.a z niemca to neiwiem czego mnie bedą pytac.....słyszałem o takim czyms ze..rozmowiaja dwie osoby w komisji o czyms ( oczywiscie po niemiecku) i po zakonczeniue dyskutujesz z nimi o czym oni rozmawiali itp... sam juz niewiem
hmm :)
nie mam pojecia jak to wyglada - jutro sie dowiem

tez slyszalam, ze moga byc banaly jak na zd typu obrazki, ale to chyba nieprawda:>
co do polaka, no nie wiem, nie wiem z gramatyka troche sie srednio czuje :/
a ja do niemieckiego sie zle czuje...bo z mówieniem u mnie jest gorzej....kurde....
nic madrego sie nie dowiedzialam. Kolezanka, ktora miala dzis zdawac, nie poszla na egz.

Ale jedna osoba widzialam, ze miala pis. niezaliczony i dostala dwie czworki z ustnych. To daje juz duze szanse
dzowniłem - limit wynlosi 120....to moze......pare osob nie pojdze i sie dostaniemy :)
łee to luz :) BARDZO duzo osob nie przyszlo np. na dzisiejszy ustny, gdzies tak co drugiej nie bylo
a kiedy maja byc oficjalne wyniki?
nie wieem...nikt nie wiedzial nic na pewno
bede sprawdzac w poniedzialek
dostalam 4 z niemca i 3 z polaka :)
nie wiecie jaka byla najwyzsza liczba punktow z pisemnego?
chyba 84.......kto miał
ponoc do szesnastego maja byc wyniki
a 84 na ile mozliwych? standartowo na 100? bo przyznam sie ze z emocji na egzaminie zapomnialam sprawdzic :)
jak bede wyniki to mi powiedzcie! aha.te osoby co nie miały punktów to w wiekszosc maja DSD albo olimpiade takze nie łamcie sie :(
KIEDY WYNIKI?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16 lipca. I chyba trzeba bedzie poczekac, bo na stronie internetowej instytutu germanistyki nic nie ma.
z pisemnym 3 ustny niemiecki 4, polski 3: sie nie dostaje czlowiek :(, wiecie moze jaki byl próg??
nie wiem, jaki byl prog, ale jedna moja kolezanka miala 5,0 pisemny i 5,0 ustny niemiecki (maksymalne oceny bo miala certyfikat DSD II) i 3,5 z ustnego polskiego i sie nie dostala. a druga tez miala dwa 5,0 i 4,0 z polskiego i sie dostala. musisz spytac w dziekanacie.
spoko ;)
hahah a ja miałem 2.0 z pisemnego i nie byłem na ustnych- hahaha moze sie dostane?
nie ma w necie wyników?!!! co za chłam
jakos mi sie wierzyc nie chce ze sie nie dostala kolezanka majac 5, 5 i 3,5!
wystarczylo miec 4 z niemca i 4,5 z polaka - to dawalo 23 punkty a od 23 punktow przyjmowali. Zaliczona czesc pisemna automatycznie powodowala ze wystarczalo 4 i 4 albo nawet 4 i 3,5...
stawiam na 120. jak zdawalam 4 lata temu brali okolo stowy
Ewqw zle zrobiles ze nie poszedles bo pisemny czesto ludzie leja a na ustnym zdaja
z pisemnego 2.0 a pewnie na ustnym bym miał 3.0 i moze .3,5 .po prostu nie chciało mi sie stresowac
wiem, ze sie nie dostala, bo nie ma jej na liscie. byc moze dla olimpijczykow i ludzi z DSDII byl okreslony limit miejsc i ona miala za malo punktow?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |

« 

Pomoc językowa