gdzie mozna studiować germanistyke zaocznie???

Temat przeniesiony do archwium.
proszę pomózcie. Konczę jedne studia i chciałabym zacząć nastepne. Intersuje mnie germanistyka zaoczna, albo jakis college jezykowy zaoczny. Nie mam pojecia, gdzie mogę coć takiego znależć.
cześć. sama tez zastanawiam się nad zaoczną germanistyka. z tego co wiem, można ją studiować w szczecinie na uniwerku. jeśli dowiesz sie gdzie jeszcze prześlijmi mail'a. dzięki. asia
Język niemiecki można studiować m.in. w Poznaniu, Gorzowie, Szczecinie, Koszalinie. O tych miastach wiem na 100%
zaocznie - zapomniałam dodać(dziennie zresztą też)
Nauczycielskie Kolegium Języków Obcych w Opolu-- ul. Hallera (we Wrocławiu jest tez duzo tego)
NKJO jest lepsze od UO, germanistyka przynajmniej! Potem przejscie na UWr, a to juz renoma :)
Zajrzyj prosze pod ten link! Tam jest wiele adresow miejsc, w ktorych moznan studiowac germanistyke, wzglednie j. niemiecki - a wszystko zaleznie od miejsca, gdzie mieszkasz, i co lubisz. Polecam:

http://www.ap.krakow.pl/neofil/germ/linki.html#GERMANISTYKA%20W%20POLSCE

Link ten najlepiej przeklej do okna wyszukiwarki i tak otworzy Ci sie ta strona :)
NKJO lepsze niz uniwersytet,naiwne to i smieszne.Kolegium to szkolka,w ktorej nie jest sie nawet studentem, tylko sluchaczem, licencjat robiony eksternistycznie. Studiowac dwa lata na uniwersytecie, TYLKO ZAOCZNIE, bo jedynie taka forme studiow uzupelniajacych dla absolwentow NKJO oferuja uniwersytety, a miec dzienne studia filologiczne, uniwersyteckie... komentarz chyba zbedny.
NKJO Kraków
:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa