E111 na studiach

Temat przeniesiony do archwium.
31-39 z 39
| następna
z rekoczynami na razie sie powstrzymaj :) mi powiedzino w NFZ ze studenci wyjzdzajcy za granice dostaja na rok, jak tam pojechalem i babka zobaczyla ze jestem przyjety na 1 semstr i data od kiedy do kiedy trwa wydala mi tylko na ten semestr ale caly a nie do konca grudnia bo semestr u mnie to sie konczy koniec marca jak masz jakis swistek od kiedy do kiedy trwa u ciebie (albo druknij sobie ze strony HU) to mają obowiazek wydac na caly semestr jak nie przejdz do rekoczynow:)
ja wyrabialem na razie 2 razy i szlo to naprawde szybko i bezproblemowo a pani byla mila
z rekoczynami na razie sie powstrzymaj :) mi powiedzino w NFZ ze studenci wyjzdzajcy za granice dostaja na rok, jak tam pojechalem i babka zobaczyla ze jestem przyjety na 1 semstr i data od kiedy do kiedy trwa wydala mi tylko na ten semestr ale caly a nie do konca grudnia bo semestr u mnie to sie konczy koniec marca jak masz jakis swistek od kiedy do kiedy trwa u ciebie (albo druknij sobie ze strony HU) to mają obowiazek wydac na caly semestr jak nie przejdz do rekoczynow:)
ja wyrabialem na razie 2 razy i szlo to naprawde szybko i bezproblemowo a pani byla mila
cos sie zacielo a potem jaaaak ruszyyyylo to aaaaz 3 razy pozdrawiam i niech sie ten serwis streszcza
Dzięki ponownie. Pozdrawiam :)
wpedzisz mnie w chorobe alkocholowa :) pozdrawiam
HEJ,
dostał z Was ktoś e111 na dłużej niż do końca grudnia ??? Niby jakies nowe ksiązeczki ubezpieczenia zdrowotnego kombinują i do końca grudnia to max e111. Prawda to czy fałsz?
prawda:)
Hej dostalam formularz E111 do konca grudnia, ale na mojej uczelni wymagaja ubezpieczenie w niemieckiej kasie chorych.Nie wiem czy E111 wystarczy????W AOK maja sprawdzic czy musze sie tu dodatkowo ubezpieczyc. Pytam sie was bo moze chca mnie wykolowac abym 60euro co miesiac do nich bulila.
Pozdrawiam
nie musisz dodatkowo, tylko nieobywatele UE musza
Temat przeniesiony do archwium.
31-39 z 39
| następna

« 

Pomoc językowa