kto sie dostal

Temat przeniesiony do archwium.
gdzie sie dostaliscie na germ.?
ja na UJ na dzienne :)
ja na germanistyke na UAM :)
ja do poznania na uam.
Hej czy można gdzieś sprawdzić wyniki rozmowy kwalifikacyjnej na germanistykę (zaoczne), bo jeszcze nie dostałem wyników?

Z góry dzięki
czesc!nie wiem gdzie mozna sprawdzic te wyniki, ale skoro ich jeszcze nie znasz to zadzwon do nich ja byn na Twoim miejscu tak zrobila. pa
a na dzienne czy zaoczne, bo jak na zaoczne MSU to bedziem razem na roku :) pozdrawiam wszystkich UAMowiczw
na Uniwerek Gdanski, dziennie, czy ktoś jeszcze?
ja też! :D
na UJ czy UAM?? :>
Ja się dostałem na dzienne na UG :D Pozdrawiam będziemy razem studiować... panas
Moj nr [gg] , odezwij sie to pogadamy :)
no nareszcie się ruszyło, przyjeli nas 150 na dzienne a nikogo nie moge znaleźć :) mój meil: [email]
Mam nadzieje, że znajdzie się pare osób z germanistyki na uam, które szukają mieszkanka, bo ja nadal poszukuje czegos taniego,ale w miare urządzonego :) NO ale im więcej osób tym taniej ;) Fajnie byłoby mieszkać z kimś z roku :D
A wiecie może jak oni nas podzielą? Bo zdaje się będą jakieś grupy, ciekawe ilu osobowe? Pozdrawiam :D NIełdługo rozpoczęcie :D A powiedzcie mi jeszcze jak wy stoicie z Niemieckim? Jakieś wyjazdy na wakacje? Bo ja ide tam tylko po lo.. i II tygodniowych wymianach do Niemiec.. no i jeszcze w wakacje miałąm examy na inne keirunki (ale w koćńu wybrałam germqana:D) i nie bardzo byłam skłonna sobie powtorzyć, teraz nawet jak mam czas też jakoś mnie nie ciagnie ;)
A ja bedę studiować filologię germańską w Jeleniej Górze na Kolegium Karkonoskim :-)
a ja bede studiowac w nkjo w Radomiiu.mialam 100ptk/100ptk z rozmowy klasyfikacyjnej takze rezygnuje z kolegium umcsu w Sandomierzu.bo to u mnie jest na wyzszym poziomie;]
Oto stronka dla wszystkich studentów Poznania, z wszytskich uczelni!! Możecie porozmawiac o studiach, każda szkoła ma sówj dział, posegregowany nawet wydziałami, opocz tego informacje o domach studenkich, Hydepark- czyli o wsyztkim i o niczym. Być może i wy chcecie współtworzyć tę strone :) zarejestrujcie siie :) zapraszam :))
A ja na UMK
Temat przeniesiony do archwium.