acha, czyli twoim zdaniem, osoby, ktore odwiedzaja to forum to same "cieniasy"- dobrze wiedziec (sama obrazasz innych)
poza tym, masz male pojecie o tym forum.
powiadasz, ze nie jestem lepsza??hmm ciekawe z czego to wnioskujesz.........., bo ja mam z czego (twoja nieszczesna, na dodatek zla poprawa Pedrosa)
poza tym, sama studiowalam na tym uniwersytecie i jakos sie tego nie wstydze a po 1,5 roku po zakonczeniu germanistyki zdalam ten niby bardzo trudny egzamin na tlumacza pzysieglego. Nie przecze, ze nie musialam dziobac, ale to sie szybko opacilo.
z drugiej strony nie rozumiem jak mozna cos, gdzies studiowac i sie tego wstydzic...... , pewnie lepiej stanac przed urzedem pracy.........
wiec jak sie wstydzisz to nie studiuj!!
wiem ,ze ten uniwerstyet schodzi na psy, ale na moich egzaminach westepnych tak bylo, ze niektore osoby co zdaly mature pisemna z niemieckiego na 5, ledwo co sie dostaly.. a jesli chodzi o renome, to ja bym tak nie krzyczala. po pierwszym roku studiow pare osob przenislo sie do Wroclawia i sie okazalo....... ze bylo tam o wiele luzniej niz w zielonej.
ta rozmowa prowadzi do nikad..........
pozdrawiam wszystkich na forum!!!!