Magisterkie uzupeł. to gdzie najlepiej?

Temat przeniesiony do archwium.
W przyszły roku kończe licencjat, doradzcie mi gdzie najlepiej isc na magisterskie uzupełniające.Nie chodzi mi o nie wiem jak wymagający poziom, gdyz licencjat robie na zaocznych...Myslalam o wrocku albo poznaniu (dziennych), ale nic sie nie orientowalam na ten temat jeszcze..Ale najpredzej pojade na rok do wuja do Niemiec a potem magisterka na dziennych na lepszym uniwerku nie.
a jak to jest jezeli robie w kolegium trzyletnie studia licencjackie dziennie to pozniej magisterke moge robic tylko zaocznie czy jak to jest???
w zasadzie to tak...z tego co pisza na stronach poszczegolnych kolegiow...ale wsztstko moze sie zmienic najlepiej byloby bezposrednio skontakowac sie z kolegium i zapytac a jeszcze lepiej wybrac sie bezposrednio....chociaz musze dodac ze pani sekretarka w poznanskim koegium jest bardzo mila :) papapapa
Dla osob konczących kolegia zostalo bardzo niewiele miejsc na uzupelniających magisterskich przewidzianych. Takze dostanie sie na dzienne nieplatne graniczy z cudem. Dlatego należy sie nastawić na zaoczne platne.

« 

Egzaminy

»

Pomoc językowa