i jak wyniki z matury?? chwalcie się!! :)

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |
i jak wam poszły matury z polskiego i niemca?? chwalcie się i piszcie gdzie składacie ostatecznie podania (chyba,ze znalezliscie sie w tych 21% szczęśliwych - nie, żartuję!)
mało... mogę się pożegnać ze studiami na UW bądz UJ, zatem pp96, pr78, polski rozszerz 53 wszystko przez tą 'niewinną' wiewiórkę:(! a Ty pochwal się ;-)
niemiecki 100 i 94

polski 80 i 55

historia 69 i 46

rosyjski 100 i 100 (olimpiada)

jestem bardzo zadowolony :)
wow, Roberciq winszuję i ślę wyrazy uznania :)
polski 51
niemiecki 98 i 90
matma 76 i 70
chemia 82 i 60
hejka. moje wyniki
polski P: 78
R: 85
niemiecki P: 98
R: 98

chyba się dostanę na jakąś dobrą uczelnię ;)
jestem ciekawy jaki jest w tym roku próg przyjęć na germe na UW
progu jak zawsze nie ma ustalonego, to zależy od wyników ludzi ubiegających się o miejsce. mi z niemca udało sie zebrać 98 pp i 94 pr. polski za to marniutko (69/73). ale wszystko i tak wyjasni sie ok. 4 sierpnia, nie pozostaje nam nic innego niż czekać i nie martwić sie za wczesnie. pozdrawiam
ja to rozumiem..że wszystko zależy od tego jak zadali maturę ubiegający się..
tylko że np. w zeszłym roku (kiedy to pisało się też test predyspozycji) 332/400 to było jak w sam raz..ale lepiej było miec więcej..:)

a co do studiów to ja już jestem na germanistyce..:) tylko tak jakoś ciekawosc mnie zżera..:)
sie przyszla germanistka melduje :D niemiec dwa razy po 100% polak troche gorzej ;) 77 i 63 ale ujdzie...euforia trwa..
a to ja byłam ten komentarz wyzej..jakos sie tajemniczo wylogowalam :D
to fajnie pozdro
fajnie. gratuluje wszystkim. ja mam z niemca 96 i 92 i skladam na UW na germanistyk. ale widzac wasze wyniki to sie zastanawiam czy to jest dobry pomysl
euforio,aile lat uczysz się j.niem?
Do "Euforia trwa"...ja takze mam podobne pytanie, co robiłaś , że uzyskałaś 100% podst, rozsz. maturki z niemieckiego?
Czy to była olimpiada czy sama napisałas?
jak sie uczyłaś? Moze jakaś podpowiedź dla przyszlej maturzystki?
Do "Euforia trwa"...ja takze mam podobne pytanie, co robiłaś , że uzyskałaś 100% podst, rozsz. maturki z niemieckiego?
Czy to była olimpiada czy sama napisałas?
jak sie uczyłaś? Moze jakaś podpowiedź dla przyszlej maturzystki?
podstawa 98
rozsz. 96

polski podst. 89 [kompletnie nie wiem jak :P chlopow nie czytalam :D]

a z germanistyki rezygnuje (miala byc moim wyjsciem awaryjnym, ale pewnie dostane sie tam gdzie chce)
wybieram sie na germanistyke do poznaniarnmoje wyniki to: niemiecki 100 i 87, polski 84 i 88rnktos jeszcze do poznania???????? :)
wybieram sie na germanistyke do poznaniarnmoje wyniki to: niemiecki 100 i 87, polski 84 i 88rnktos jeszcze do poznania???????? :)
nie mow za glosno o tych chlopach bo moze tu byc jakis tajniak z CKE ;)

to gdzie sie teraz wybierasz?:>
:)

no z wynikami z angielskiego (P 98), historii (P 84 R 68) oraz matematyki (P 96 R 94) mam nadzieje na SGH.
no dobra..jakby to szybko wyjasnic :D 4 lata liceum dwujezyczne i mature pisalam na poziomie dwujezycznym (82 %) za co przy rekrutacji na studia mam 2 razy po 100% za podstawowa z miejsca, a zeby dostac drugie 100 trza miec powyzej 75% z dwujezycznej..i sie załapałam...no niemca sie w LO zaczełam od podstaw uczyc, a do marleny chyba ..ja tez do Poznania :D powinno dac rade:)
niop tez poznan..a juz jestes na 100% zdecydowana? bo ja tak..moze wymiana gg? :D
a ja zadowolona do końca nie jestem :/
Deutsch: P 100% R 86% / ustny R 95%
polak: P 79% R 45%
co wy macie stara mature? przeciez zdaje sie albo podstawe albo rozszerzenie
Ja tez pisałem dwujęzyczną, tylko że w zeszłym roku. Miałem 84%. Dzięki temu załapałem się na 100% z podstawy i 100% z rozszerzenia. Jestem na Germanistyce na UKW. Poszedłbym moze na bardziej renomowaną uczelnię, ale nie było mnie stać na to, aby utzrymać się w innym mieście. Ale mimowszystko nie żałuję. NA UKW jest fajnie i pracy tam jest bardzo dużo.
Jeśli ktoś chce iść na Germanistykę, to matura dwujęzyczna jest najlepszym rozwiązaniem:P
Pozdro!
ja jestem na germanistyce na uj i szczerze nie polecam!! mowia, ze pierwszy rok najagorszy, a ja go ledwie przezylam wiec nie wiem jak bedzie na drugim :D pozdro dla wszystkich kamikaze co na uj ida! ;))
jak Wam poszła ustna z niemieckiego w roku 2010:)

mój wynik:
podstawa - 100%
rozszerzenie - 90%
podstawa 100 , rozsz. 95 :)
niem: podstawa 95 i rozsz: 85% polski 85%
:* ich bin zufrieden:* ihr?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»