Są wyniki na UAM !!!

Temat przeniesiony do archwium.
HEY!!! Właśnie wszedłem na stronkę UAM, wpisałem pasel i bach dostałem się na germanistykę !!!:):):):):):):):)
farciarz
;-)
to gratuluje!!

a jakie miałes wyniki z matury i co tam brali pod uwagę?
pierwszy chlopiec:D yeah oby was wiecej bylo ;) a mnie sie nie otwiera..przepelniony serwer;) gratulacje :)
farciarze na UW lista rankingowa w sobote dopiero a lista przyjetych pewnie w polowiesierpnia tylko ktorego roku :]
yh, a jak nie rejstrowałam się przez neta, to nie sprawdzę tych cholernych wyników? o_O Muszę do nich dzwonić czy jest ta lista gdzieś umieszczona w necie?
heh, już wiem jak to działa ~~ ale zapchany serwer ~~"
mozesz pojechac zobaczyc sobie w auli jest lista wywieszona i zapewne udziela Ci informacji telefonicznie ;) o ile sie dodzwonisz :D
e, mam 100 km do Posen City ;P pojadę dopiero za kilka dni dowieźć papiery na etno albo ::hm:: :) (Do)dzwoniłam (się), ale pani stwierdziła, że są wyniki na stronie i tam mam sobie sprawdzić o_O

P!******* serwer
yeah...w końcu sie dopchalam :D i tez przyjeta na poznańska germe jupi :D
aaaj, DOSTAŁAM SIĘ :D witaj poznańska germanistyko!
Hej wszystkim :)

Mam pytanie co do germanistyki na Uni A.Mickiewicza w Poznaniu. Jakie przedmioty biora pod uwage, od ilu pkt przyjmuja. Ucze sie w Niemczech ,ale niestety nie zdaje matury z DE,tylko z polskiego jako j.obcy(rozszerzony),matma(rozszerzona), pedagogika i j.ang,tak wiec jesli nie zdaje niemca to nie mam nawet co myslec o tym?jak to w koncu jest, pomozcie !!!
Hej wszystkim :)

Mam pytanie co do germanistyki na Uni A.Mickiewicza w Poznaniu. Jakie przedmioty biora pod uwage, od ilu pkt przyjmuja. Ucze sie w Niemczech ,ale niestety nie zdaje matury z DE,tylko z polskiego jako j.obcy(rozszerzony),matma(rozszerzona), pedagogika i j.ang,tak wiec jesli nie zdaje niemca to nie mam nawet co myslec o tym?jak to w koncu jest, pomozcie !!!
Gratulacje Chihuahua!!! Jeśli masz numer GG mógłbyś mi go podac ? Mój jest 4349170, to pilne jeśli mozesz to napisz na mój numer ....związane jest to ze studiami w Poznaniu na UAM...pozdrawiam wszystkich na forum:):) papa
haj, powiedzcie mi ludziki, jaki był próg na UAM ??, sprawdzę sobie, czy bym się dostała tego ten. Dziękuje z góry :*
janulka, musiałby ci odpowiedzieć ktoś, kto widział całą listę rankingową, bo w necie można sprawdzić jedynie to czy ktoś został przyjęty, czy nie. Ja dowiadywałam się telefonicznie - nawet nie chcieli powiedzieć, ile punktów mi naliczyli, lol. Z moich własnych, niekoniecznie dobrych czy dokładnych obliczeń, uzyskałam 149,2 pkt. i mnie przyjęli. Czyli próg był niższy niż w ubiegłym roku.
JEJEJE DOSTALAM SIE!!!!!!!!!!!!! MAM NADZIEJE ZE LUDZIE BEDA SPOKO, MAM DO WYBORU JESZCZE KUL ALE TAM SAMI KSIEZA:D:D
chryste panie, siedze sobie w irlandii, szukam pracy wchodze na strone uamu i ... JESTEM STUDENTKA GERMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rn CHRYSTE PANIE, IDE NA PIWO... ALBO DWA;];]]; POZDROWIENIA Z PIEKNEJ IRLANDII SLE PRACOHOLIK MADZIA =) [gg]
hejhej! ale super, ja tez sie dostalam:) ciesze sie baaaaardzo:) moj nr gg to 2467226:) Ludzie z germy odzywajcie sie;)
janulko córko fizdejki xD Masz tu linki do list rankingowych (osobno kandydatów z nową i osobno tych ze starą maturą):

http://www.staff.amu.edu.pl/~ifguam/2006-lista-rankingowa-nowa-matura.htm
http://www.staff.amu.edu.pl/~ifguam/2006-lista-rankingowa-stara-matura.htm

Razem przyjęto 161 osób, w tym 3 ze starą maturą. Wynika z tego, że próg był trochę powyżej 138 punktów (w porównaniu z rokiem ubiegłym spadek o 12 punktów!!)
Czy jest ktoś, kto dostał się na Germe w Bydgoszczy??
Polecam nowe forum UAM, szczególnie podforum filologii germańskiej!!!

http://www.uampoznan.fora.pl/viewforum.php?f=56

Byłoby fajnie, gdyby udało się nam stworzyć wreszcie jakieś jedno forum społeczności IFG UAM :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Studia językowe