POSZUKIWANI-Viadrina

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, czy ktos z Was wybiera sie moze w tym roku na Viadrine?...
ja sie wybieram :) Miło mi :P
witam. chciałabym studiować na Viadrinie, tylko nie wiem na jakim kierunku....szkoa, ze jest tylko prawo, ekonomia i kulturoznastwo bo chetnie bym sie zmierzyła z filologia germanska, bo niestety historia mnie malo interesuje... a ty na jaki kierunek sie wybierasz? Pozdrawiam!
Ja na prawo bym chciała :) Jeśli chodzi o filologię to musisz poszukać w innych postach albo w necie na roznych stronach niemieckich uczelni.
gaaaaaaaa
gghghgghgh
ooo.... a jednak ktos sie znalazl :D
no... kto wie, kto wie! moze przyjdzie nam jeszcze w tym roku wspolnie nad ksiazkami siedziec... :)

Ja osobiscie myslalam o prawie.

to co?... POWODZENIA MLODZI (gniewni) PRZYSZLI STUDENCIAKI! :)
a tak swoja droga...
macie stresa, ze sie nie dostaniecie?...
stres a co to? :P Myślę, że każdy ma stres, tymbardziej, że biorą pod uwagę średnie :> Licze na jakąś wspołpracę ewentualnie pomoc prz składaniu tych papierzysk bo pogubić się w tym wszystkim można [: Piszecie się? :D A Wy co zdajecie? i jak obceniacie swoje szanse? :P
a wiec... jak to jest ze mna:) Ja mialam maturke juz rok temu. Teraz wyjechalam do Niemiec, by podszlifowac moj j. niemiecki.
A stresik jest raczej przed tym, ze zabraknie tego jednego... wspanialego... miejsca na uczelni dla mnie...
Sama rozumiesz:)
ah, co za zycie... pragnacych studiowac:)

Na co sie wybierasz?
Pzzdrawiam!
A to Ci dobrze :P Ja w tym roku zdaję maturę także, wszystko przede mną :) A jaką mialas średnią? Jak Ci poszła matura? I jak oceniasz teraz swój poziom niemieckiego? :) Ja wybieram się na GPL :)
Pochwalcie sie swoimi wynikami z matury ;d Bo ja nie wiem, czy wogole mam po co składac ;p ;/
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie