kurs niemieckiego

Temat przeniesiony do archwium.
Pisałam już o tym na angielskim forum, ale powinnam była od razu przyjść na niemieckie ;-)

Nie mam zbyt wiele czasu na naukę niemieckiego ze względu na pracę i kurs angielskiego od października, ale nie chcę rezygnować z niemieckiego tylko z tego powodu i zastanawiam się między korepetycjami a szkołą językową. Nie muszę się uczyć intensywnie, ale chciałabym za kilka miesięcy zobaczyć różnicę w tym co potrafię - znam podstawy ale brakuje mi ciągłej styczności z niemieckim, więc pewnie i tak zaczynałabym kurs na podstawowym poziomie. Rozważam m.in. ofertę szkoły:

http://www.hello.olsztyn.pl/ - Od podstaw do Zertifikat Deutsch (1-4) 699 zł

Wcześniej zastanawiałam się nad jeszcze dwoma, ale tutaj cennik mi najbardziej odpowiada i nie będę musiała dopłacać do książek.

Niestety na tej stronie nie znalazłam opinii o tej szkole, dlatego pytam po forach, bo tu ludzie się najlepiej orientują w temacie.

Co sądzicie o ofercie tej szkoły? Znacie jakieś inne w Olsztynie, które oferują kursy niemieckiego w podobnych cenach?
Jeśli chce Ci się czekać na rozpoczęcie kursu do października, to tylko to poniższe, ponieważ to autoryzowane centrum egzaminacyjne Goethe-Institut przy konkretnej germanistyce:

OLSZTYN
Centrum Egzaminacyjne Instytutu Goethego
przy UWM w Olsztynie
ul. Kurta Obitza 1, pok. 215, 10-725 Olsztyn
telefon.: [tel], [tel]

[email] [email]
www.uwm.edu.pl/ceig
>Jeśli chce Ci się czekać na rozpoczęcie kursu do października

Nawet nie liczyłam na wcześniejszy termin ;-) Dzięki za linka.
czy ktos moze wie jak zdobyc kurs w niemczech oczywiscie niemieckiego, gdzie sie zglosic, ile sie placi, czy panstwo cos doplaca itp. kto moze sie o niego starac? dzieki i pozdro
marttini6

»

Życie, praca, nauka