Au pair-ktos pomoze???

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, bylam au pair w hallbergmoosie niedaleko munchen niestety mialam "male problemy"i musialam odejsc od swojje rodziny mieszkalam tydzien w hotelu ale niestety musialam wrocic do domu bo w munchen zaczaly sie wakacje i nie moglam znalez zadnej rodziny... chce tam wrocic i dlatego aje ogloszenie na forum czy ktos zna jakies rodzinki szukajace au pai...? jestem w jednej agencji nalezacej do Pani Lucyny Obeimeier ktora tez mnie przekierowala do wspolpracujacych z nia agentur ale nigdy tez nie zaszkodzi popytac na forum :) jak ktos by mogl mi pomoc podaje meila [email] pozdrawiam :)
Hallo,zglos sie do Verein für Jugendarbeit przy kosciele ewangelickim.Nie wiem,czy jest cos takiego in Bayern,ale to porzadna organizacja.Bylam tez Au-pairka.Pozdrawiam!
Popieram zdanie "przedpiścy". Porządna i godna zaufania organizacja, zero opłat, porządne rodziny.
Bawaria:

Au-pair - vij - München
Friedrich-Loy-Str. 16
80796 München
Telefon: 0049 (0) 89 / 3[tel]
Telefax: 0049 (0) 89 / 3[tel]
E-Mail: [email]
Internet: www.au-pair.vij-muenchen.de

Au-pair - vij - Nürnberg
Heideloffplatz 5
90478 Nürnberg
Telefon: 0049 (0) 911 / 94 44 530
Telefax: 0049 (0) 911 / 94 44 539
Internet: www.aupair-nuernberg.de

Au-pair - vij - Augsburg
Hooverstr. 3, II OG, Zi. 221
86156 Augsburg
Telefon: 0049 (0) 821 / 24 [tel]
Telefax: 0049 (0) 821 / 24 [tel]
zgadzam sie z poprzednikami :)
tez bylam aupair, wszystkie formalniosci zalatwialam sama przez niemieckie biuro VIJ i bylam b.zadowolona!!!
tak... ale problem w tym ze moj niemiecki jest kiepski... i watpie zebym sie dogadala moja babka z agencji byla polka dlatego szukam jakies rodzinki sama hehe ale dzieki za odpowiedzi
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Życie, praca, nauka