Instytut Austriacki

Temat przeniesiony do archwium.
Witam Was bardzo serdecznie,

Uczę się języka niemieckiego i chciałabym kontynuować moją naukę w Instytucie Austriackim w Warszawie. Czy mogłabym uśmiechnąć się do Was o opinie i refleksje na temat nauki w niniejszym instytucie ??? Po prostu biorę pod uwagę jeszcze Goethe Instytut, ale na temat tego ostatniego różne opinie słyszałam. A Wasze opinie pomogą mi w wyborze optymalnych dla mnie kursów. No to jak, pomożecie ???
Hm ja uczyłam się w Instytucie Austriackim ale w Krakowie i polecam bardzo, bardzo :))
Polecam Instytut Austriacki,Lektorzy zawsze dobrze przygotowani do zajęć. Nikt nikogo nie prowadzi dosłownie za rączkę,trzeba też dużo dać od siebie,żeby coś osiągnąć. Jeśli ktoś myśli,ze zapłaci i bez wkladu własnego do czegoś dojdzie,to może się przeliczyć.
Drogi Przedmówco :) Zgadzam się z Tobą całkowicie, że bez własnej pracy nad nauką języka nic z tego nie będzie, to jest oczywiste. Ale wielkie dzięki za własne refleksje na temat INSTYTUTU AUSTRIACKIEGO. Kochani, czy ktoś jeszcze z Was uczył się niemieckiego w niniejszym miejscu ??? Jeśli tak, to czekam na Wasze refleksje i opinie na ten temat ... Po prostu chciałabym przepisać się z Goethego do Instytutu, a Wasza pomoc może być bezcenna. Pozdrawiam serdecznie :)
Ja zaliczyłam dwa semestry w ÖI w Krakowie :) Bardzo byłam zadowolona. Zajęcia są raczej ciekawe, bo poza podręcznikiem dostarczane jest mnóstwo innych materiałów. Ja chyba najbardziej polubiłam pracę ze Spieglem :) Lektorzy kompetentni i dużo z siebie dają. Ale faktycznie trzeba pracować samemu, żeby całość miała sens.
Pozdrawiam
Ja zrobiłam w ÖI Warschau 4 semestry, byłam bardzo zadowolona z 3, w jednym mi po prostu nie podeszła osoba, która prowadziła zajęcia. Zdecydowanie bez pracy własnej nie ma co liczyć na wyniki. Ja osobiście polecam kursy wakacyjne, bardzo dużo dają.
Kochani, wielkie dzięki za swoje refleksje :) Wiedziałam, że mogę na Was liczyć. I trochę Was zdziwię, ale zapisałam się do ... Instytutu Goethego :) Ale jeśli nie będę zadowolona z zajęć, to przepiszę się do Austriaków. A niemiecki jest wunderschön, tschüs :))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie