Profi lingua czy Wiener schule

Temat przeniesiony do archwium.
hej,
powiedzcie mi coś na temat szkół z tematu, uczycie się w nich jaki poziom, jacy lektorzy jesteeście zadowoleni? chodzi mi o warszawę w alej. Jeroz i Wilcżą
zdecydowanie wiener schule, chodzę tam dopiero jeden semestr, ale jestem bardzo zadowolona.....fajni lektorzy, atmosfera przyjazna, gorąco polecam!!!
ja tez chodze dopiero pierwszy semestr i takze polecam.. dostosuja sie w kazdy dzien i godzine ..a z profi lingua to nie jest takkie to proste bo zazwyczaj to ty sie musisz do nich dostosowac.. w wieder schule jest przyjazna atmosfera i wogole polecam ..ja test rozpoziomuwujacy napisalam na nieco wyzszym poziomie niz jestem tylko dlatego ze znam dosc duzo slowek ale z gramatyka u mnie cieniutkooo ..ale sobie jakos radze , sa pozatym warsztaty gramatyczne dodatkowo no i na kazdych zajeciach jest nauka pisania, mowienia , gramatyka .. praktycznie na wszystko zwracaja uwage wiec dla nic wielki + PLUS ;-)
jesli ktos chce zaczac sie uczyc jezyka niemieckiego ..serdecznie zapraszam i polecam Wieder Schule;-) mam rabat 150 zl dla nowych uczniow tej szkoly wiec jesli bylby ktos zainteresowany i chcialby skorzystac z tego rabatu to piszcie na [email] albo moje gadugadu: 7188068
jeżeli chodzi o Wiener Schule to polecam
jest bardzo fajna szkoła i można się naprawdę dużo nauczyć, ja chodzę tam już 4 semestr i jestem bardzo zadowolona
lektorzy są bardzo mili i dobrze tłumaczą, można rozwijać wszystkie umięjętności , bo praktycznie na każdej lekcji jest coś do powiedzenia, napisania, jakieś słuchanie, słówka no i gramatyka, po za tym można sobie wybrać dzień i godzinę odpowiadającą nam a nie szkole jak ma to miejsce w profi lingua,w wiener jest też taniej
Jakie są w tej szkole ceny za semestr?
Temat przeniesiony do archwium.