Profi Lingua w Ch-wie jets b.dobra szkola jezykowa, ktora owszem przygotowywuje do matury, ale jest dosc droga.Jezeli chodzi o cennik to nalezaloby sie skontaktowac z ta szkola, bo cenymogly sie zmienic od ostatniego roku.
Nauka odbywa się w grupach 10-17 osobowych. Zajęcia trwają od października do marca i obejmują 76 lekcji 40-minutowych plus zajęcia dodatkowe oraz bezpłatne, indywidualne wspomaganie internetowe.
Nauka obejmuje pełny cykl przygotowań do Nowej Matury 2006. Duża skuteczność osiągana jest dzięki programom opracowanym przez nauczycieli wchodzących w skład maturalnych komisji egzaminacyjnych. Większość zajęć prowadzona jest przez tych właśnie lektorów. Maturalne egzaminy próbne stanowią cenne uzupełnienie programu zajęć.
Ja osobiscie polecam szkole DEUTSCH(na ul.Wolnosci)
Kursy przygotowawcze do matury trwają od połowy września do końca kwietnia, prowadzą je renomowani nauczyciele gliwickich, zabrzańskich oraz chorzowskich liceów.
W czasie zajęć realizowany jest program stworzony specjalnie pod kątem egzaminu maturalnego - na poziomie podstawowym lub rozszerzonym.
Możesz zapisać się do standardowej grupy 5-8-osobowej, zorganizowanej przez Szkołę DEUTSCH lub stworzyć swoją własną grupę, złożoną
z dowolnej liczby koleżanek i kolegów.
Dodatkowo proawdzone sa raz w tygodniu konwersacje-bezplatnie.
5-8 osób 1 x 90 minut tygodniowo
(56 godzin lekcyjnych rocznie)
+ 56 godzin konwersacji
+ konsultacje 8 rat x 104 zł
lub 2 raty:
425 zł + 255 zł
Tak to mniej wiecej wyglada.Wg mnie te dwie szkoly sa najlepsze, wybor nalezy do Ciebie;)ja chodze do DEUTSCHA i jestem baaaardzo zadowolona i goraco polecam!
Pozdrawiam:)