KIELCE:)

Temat przeniesiony do archwium.
Hej:) Jest może ktoś z Kielc, kto orientowałby się jakie szkoły jezykowe w Kielcach sa dobre?? Chciałabym sie równiez dowiedzieć czegoś o szkole Inter College w Kielcach-jak oceniacie kadrę,poziom nauczania niemieckiego,atmosfere w grupach itp. Czy jest dobra,bo wiele sie o niej ostatnio słyszy. Dziekuję każdemu,kto skrobnie chociaż zdanko na ten temat:) Będę bardzo wdzięczna:) Pozdrawiam:)
ja polecam Empik! mogę tyle powiedzieć, że nigdzie nie ma takiej atmosfewry jak w Empiku. Kadra - super. Atmosfera w grupach - super. Mogę Ci tyle powiedzieć, że zeszłym roku miałem wspaniała grupę ZMP - Abschlusskurs. 4 osoby(słownie: cztery)! Tylko się uczyć.:) Aha..i nie polecam MKEJ czy jak się to tam zwie..:)
Cześć. Zdecydowanie odradzam Intercollege. Lektorzy moze i mają dobre chęci, ale szkoła nie umożliwia im prowadzenia zajęć w komfortowych warunkach (brak materiałów dydaktycznych, utrudniony dostęp do ksero, niewywiązywanie się szkoły z terminowego wypłacania wynagrodzeń) dlatego też często odchodzą - a co za tym idzie uczniowie nie mają zapewnionej ciągłości w nauce.
A wie ktoś może ile kosztuje kurs młodzieżowy w Empiku??:)

»

Życie, praca, nauka