obrazek

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc ;) mam prośbę, czy mógł by mi ktoś przetłumaczyc opis obrazka ?? Dziękuje :)

Na obrazku widzę młodego mężczyznę. Ma zmartwioną minę. Widać, że się nad czymś zastanawia. Siedzi on na parapecie przy otwartym oknie. Za oknem widać jakiś dom. Mężczyzna w rękach trzyma skrzypce. Jest on ubrany w białą bluzę, czarną kamizelkę, czarne spodnie i czarne buty. Widać też stolik na którym jest otwarty zeszyt.
Witaj,sama ucze sie niemieckiego i wlasnie w sobote zdaje egzamin DTZ.Moja wiedza jest na poziomie b1 wiec za ewentualne bledy z gory przepraszam...ale postaram sie cokolwiek pomoc...

Auf dem Bild sehe ich einen jungen Mann.Er sieht traurig aus und überlegt etwas.
Das Fenster ist aufgemacht und der Mann sitzt auf dem Fensterbank.Hinten ihm steht irgendein Haus.Der Mann ist wahrscheinlich das Musiker,weil in den Händen die Violine hängt.Er trägt ein weißes Hemd mit schwarzer Weste,schwarze Hose und Schuhe.[Er sieht sehr ellegant.]Auf dem Tisch,der vor ihm steht,liegt das Heft.[Voraussichtlich ist das Heft mit den Noten.]
Der Mann ist wahrscheinlich das Musiker,weil in den Händen die Violine hält.

(nie hängt oczywiscie...)

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie