Siemka;]heh ja juz po Zd zdawalem 12,13 czerwca w Koszalinie;]wynik dzis otrzymalem;]Sehr Gut;];]czyz to nie pieke;Pogolnie egznami byl latwy,ale malo czasu na pisanie,przynjamniej dla mnie;]pamietaj odpowiedz ze sluachnie (mialem maxa) w pierwszym HV bylo na zmiane f,r,f,r,f w 2 bodaj pytaniu ten trudny wraz to swiadczenia ubezpieczniwnoe;]a w 3 hV bedzie RfffR srodkowe nie pamietam,ale bylo banalen;]a i w czytaniu zaznaczecie ,ze ten chlopeic sie ciesze,ze bral udzial w spotkaniu na temat pracy ,bo zdobyl nowe informacje itp.tez mialme maxa,a odpowiedzi mam dobre ,kto chce skorzysta ,na mowieniu usiadlem i zaczalem po niemeicku o sobie ,kiedy sie urodzilem ,gdzie sie uczyc itp,czym sie intersesuje i jezeli ktos bedzie dluzo,duzo na 1 temat gadal to egzaminator bedzie staral sie mu podpascowac statystyke albo grafike lub obrazek z tekstem- ja dostalem to ostatnie ,na temat zgubengpo wplywu reklam na dzieci,bardzo latwy temat i duzoi inf bylo wtekscie kolo obrazka,ale masz go tez opisac!a potem mialem namowic kolegamby ze mna pojechal na Niemiec na wkacje ,czym ,za ile,,gdzie spac,itp,gramatyka 1 zadanie banal ,2 troche trudniejsze,pameitam,ze w nim 1 odpowdz to bylo dass,i pisanie do kolezanki,ktora organizuje przyjecie z okazji zakonczenia kursu j,angliskiego,a Ty juz takie zrobiles i napisz jej jaka muzyka,jak zapraszac ludzi,kto co ma wziasc,jak to bedzie wsyztko wygladac co mozna robic?Wiec przepraszam za tak pozne inf,ale wolalem nie podawac tych inf,przed moim wynikiem;]ale teraz widze ,ze nikomu nie zaszkodze,ewentualnie pomoge:Dpowodzneia,a i sie nie bojcie, bedzie dobrze;]trzymam kciuki