au pair

Temat przeniesiony do archwium.
Witam , chcialabym wyjechac jako au pair do Niemiec najlepiej w okolice Stuttgartu. Czy zna ktos moze jakas rodzine ktora potrzebowala by au pair ?
Ich schlage dir www.aupair-world.at vor ;)
Hej!Jestem au-pair w okolicach Ulm,do Stuttgartu mam jakies 2 godzinki.Moja rodzina poszukuje au-pair na moje miejsce od 16 wrzesnia:)Moze jestes zainteresowana?Pozdrawiam
ahhhha ja niestety szukam rodziny tylko na wakacje bo mam jeszcze szkole jak bys cos slyszala o jakiejs rodzinie w Twoich okolicach to daj znac
masz juz kogos na swoje miejsce?
witam , jezeli jeszcz eni eznalazlas rodzinki to zglos sie do mnie na emaila, znam rodzinke ktroa mieszka niedaleko Stuttgartu i szukaja Au-Pair.
szukam au pair na moje miejsce od 8 wrzesnia do super rodzinki w Monachium! jeśli jesteś zainteresowana pisz [email]
In Via Katholische Mädchensozialarbeit Nürnberg e.V. (Caritas) posredniczy (bezplatnie) opiekunki do dzieci do rodzin goszczacych. Zainteresowane pobytem w charakterze Au pair moga zlozyc podanie (poczta lub mailem) w biurze In Via w Nürnberg.
Informacje i formularze podaniowe: www.aupairniemcy.pl
lub www.invia-nuernberg.de
A zn acie moze jakas rodzine w Monachium ? chcialabym tak na pol roku wlasnie w monachium od mniej wiecej grudnia..pozdrawiam :)
W Monachium jest duzo rodzin ktore szukaja au pair :) jesli chcesz to znam jedna ktra mieszka w okolicach Monachium s-bahnem ok25min do centrum :) jesli jestes naprawd ezainteresowana to napisz do mnie na meila [email]
POZDRAWIAM
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Studia językowe