au pair in munchen

Temat przeniesiony do archwium.
Witam mam pytanko do bylych, obecnych lub przyszlych operek :)
A mianowicie kto zna jakies agencje au pair prowadzone przez polakow najlepiej z siedziba w monachium :) prosze o jak najwiecej nowych agencji te ktore sa tu juz podane na tej stronie po za happyaupair.de oraz agencja Pani Lucyny Obeimeier odrazu mowie ze odpadaja zukam jakis innych jak ktos jest mi wstanie pomuc bede bardzo wdzieczna :) pozdrawim i czekam na jakies odpowiedzi Molly
A chcesz zostac Aupair
Tak chce ale mam teraz pewne "wymagania" poniewaz bylam juz au apir w munchen 2miechy ale chce normalnie jechac na rok do normalnych ludzi. A poszukuje nowych agencji au pair ktore prowadza polacy zeby dobrze sie dogadac poniewaz moj niemiecki nie jest zbyt dobry :P
hej, ja znam fajna agencje :)) odezwij sie na maila chetnie pomoge [email]
czytalas uwaznie moje ogloszenie a zarazem prosbe?chyba nie...
chce jakies inne agencje. A na tej str.tylko agencja happyaupair.de i Obeimeier sa dobre i sprawdzone innym oferujacym sie jak do tej pory dziekujemy... a zczegolnie Pani Katarzynie. Wiec dzieki za odp.ale czytaj uwazniej :)
POZDRAWIAM
Witam, otworzyłam Gewerbe-firma sprzatajaca , mieszkam w okolicach Hannoveru może ktos ma jakies oferty pracy bede zainteresowana....mój e-mail [email] lub [gg] .Pozdrawiam
ehh nikt nie moze mi pomoc? nikt nie zna zadnych agencji prowadzonych przez polakow?
Ja nie znam agencji prowadzonej przez polakow. Ja przyjechalam do Monachium jako Au-Pair przez agencje In Via. Jak chcesz moge dac namiary.
dzieki ale z ta agencja mam juz kontakt :)
molly znalazlas juz rodzine??
tak znalazlam :) i nie narzekam jest super :) ale jesli masz jakas rodzinke "na zbyciu" :P to pisz do mnie na meila [email] bo kolerzanka szuka rodziny. pozdrawiam
http://www.otwieramy.pl/?p=83926 wejdz na stronke i zarabiaj! Kto pierszy ten lepszy ! Pośpiesz sie!
http://www.otwieramy.pl/?p=83926 wejdz na stronke i zarabiaj! Kto pierszy ten lepszy ! Pośpiesz sie!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego