Ja rozumiem ze sa pytania, ale nie tzeba mnie chyba zaraz o to podejzewac, ze chce wysylac jakies dziewczyny du burdelu... Ogolnie Au Pair, moze byc osoba meska, ktorom rowniez chetnie zatrudnimy, bo duzy pies wazy 45 kg i tzeba dac rade go utzymac.
Kazdemu zainteresowanemu przesle chetnie kopie dowodu i wszystko co bedzie chchcial zobaczyc. Prowadze sklep a moj partner jest oficerem. Napewno nie musimy niczego ukrywac.
Pozwolenie na prace zostaje wystawione jako "Tierpfleger" - osoba, ktora opiekuje sie zwiezetami. Nie wlicza sie tego pobytu da tych 12 miesiecy, ktore mozna zostac w niemczech jako au pair. Szukajac Au Pair - chodzi mi o to co oczekujemy od osoby ktora do nas przyjedzie i o to co ona moze oczekiwac od nas.
Jak ona sie nazywa jest mi naprawde obojetne.
Kogos z polski moge wziasc tylko, jak nie ma nikogo z polski ktory chcial by u mnie pracowac. Wiec jak by byl, to nie mogla bym nikogo z polski zatrudnic, nie dostal by pozwolenia na prace. Wiec najwidoczniej nie ma nikogo. Bo jak by byl, to nie musiala bym wywozic psa w niedziele prawie 100 km ztad do niani.
Nikt sie nie dziwi, jak inni szukajom opiekunki do dzieci, albo do starszej osoby, my szukamy do psow, przy ktorych jest napewno mniej pracy niz przy dzieciach, wiecej wolnego i takie cyrki.
Aha - jeszcze cos - jezeli bysmy mieli dzieci, to wolno byloby nam wziasc Au Pair, Wyjechalismy z polski w wieku 3 in 9 lat, przez co nie umiemy dobze po polsku - co widac po bledach. W domu rozmawiamy wylacznie po niemiecku i jestesmy obywatelami niemiec...
Szukamy kogas z polski a nie np. w afryki, zeby moc sie dogadac, zanim osoba ta nauczy sie po niemiecku.
Tak karol - to jest moja strona. Jestem po szkole teatralskiej i pracowalam wczesniej jako Fotomodell. Czy chodzi ci o to ze mam wiecej email adresuw?
Przeprowadzilam sie ostatnie z moimi stronami i email nie zawsze dziala, dlatego podalam ten, bo z tym nie mam problemow.