WażNE !! prosze ZOBACZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Ten tekst był kiedys na tym forum. Ktoś z użytkowników poprosił o adres email żeby wysłac jej tłumaczenie. Ja znalałem ten tekst i prosze o pomoc tej osoby która to przetłumaczyła lub która się tego podejmnie. Ten tekst jest dla mojej siostry, ja jestem słaby z niemeickiego , maturę zdaję z anglika a siostra chodzi do gimnazjum i tam ma niemiecki. BARDZO PROSZę O POMOC !!

Moje plany na przyszłość

Plany na moja nablizsza przyszłość to zdanie matury i dostanie się na wymarzone studia. Chce studiowac politologie albo dziennikarstwo. Chce się usamodzielnic, zamieszkac w innym miescie, poznac nowych ciekawych ludzi i rozwijac się. Przede wszystkim chce się bardzo porzadnie wykształcić. Chciałabym abym po ukończeniu studiow mogla pracowac w wymarzonym zawodzie dziennikarki, chociaż może zostane politykiem. Za kilka lat chciałabym być osoba nie martwiaca się o sprawy finansowe. Marze o jakims wspaniałym samochodzie, chociaż nie o jednym, chciałabym mieć samochod sportowy, terenowy i może jakis wybitnie luksusowy. Chce mieć meza (najlepiej gdyby był to wysoki brunet z niebieskimi oczami, inteligentny, i tak który będzie mnie kochal), dwojke dzieci, najlepiej chłopca i dziewczynke, ale przeciez wszystko jedno aby były zdrowe. Marze o niedużym domku i ogromnym ogrodzie z mnóstwem pieknych kwiatow i krzewow. Oczywiście nie może w nim zabraknąć drzewek owocowych i warzyw. Pragne tez mieć psa, owczarka niemieckiego. Chciałabym aby było stac mnie sfinansowac jakas wspaniala podroz dla moich cudownych rodzicow, którzy teraz tak o mnie dbaja. Wiem, ze to na razie tylko moje marzenia i plany, ale zrobie wszystko by się spełniły. Wierze, ze uda mi się zrealizowac wszystkie moje plany i cele życiowe.
Jak muwisz prawde to wyslij mi fotke twojej siostry, a wysle ci tlumaczenie.

[email]
ok, nie ma sprawy, zdjęcie ze mną, może legitymacja szkolna potwierdzająca że chodzi do gimnazjum??
email jest dobry ??
mogę wysłać zdjęcie na tle monitora z tym tematem tylko pomóżcie
Tekst juz przetlumaczylem i czekam na Twoje i siostry zdjecie.

Pozdrawiam!
wysyłam na ten email
ludzka głupota nigdy nie przestanie mnie zadziwiać ......
dostałem tekst przetłumaczny na email. Ludzka ignorancja nie zna granic
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka