Kto chce do Frankfurtu jako Au-Pair

Temat przeniesiony do archwium.
Rodzina z 2 dzieci ( 1 i 3 lata )szuka od zaraz Au-Pair. Rodzina daje oddzielne mieszkanie z pokojem, kuchnia i lazienka ( Tv i internet )
Witam.. a może poszukujecie kogoś na wakacjach.. ? Dwie 17letnie dziewczyny, czyli ja i moja koleżanka chciałybyśmy podszkolić język w Niemczech.. chętnie zaopiekujemy się i dziećmi, jak i starszymi osobami.. nawet możemy sprzątać bądź pomagać w pracach domowych.. Najważniejszą rzeczą jest język. Dlatego wybrałyśmy Niemcy, a nie Polskę.. warto powoli już teraz szukać pracy, bo później okaże się że już jest za późno. Jeśli masz może jakieś znajome, które potrzebowałyby opiekunek czy dziewczyn do innej pracy, daj znać.. wielkie dzięki.
Pozdrawiam
Monika
jezeli frankfurt oder to ja chetna;p
Jestem 17letnim chłopakiem uczącym sie języka niemieckiego 7 lat w szkole i 3 lata nauki samodzielnej. Bardzo bym chciał wyjechać do Niemczech w celu poszeżenia wiadomości jęykowych a przyokazji chętnie bym zaopiekował saię Państwa potomstwem, domem czy czymś co byście Państwo saobie życzyli to zawsze mozna uzgodnić. Jako to że jestem chłopakiem wiem że moje szanse są bardzo małe na to żebycie Państwo sie zgodzili ale moze akótar trafiłem na tolerancyjną rodzine która chętnie by się zgodzila.