Praca na wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.
Mam 18 lat. Bardzo chętnie podjęlabym pracę w charakterze opiekunki do dziecka (ale nie au pair) na okres wakacji. Mogę wykonywać również drobne prace domowe. Uczę się niemieckiego od 7 lat.
Pozdrawiam
ciezko Ci bedzie cos takiego znalez...
predzej opieka nad starsza osoba...
Ze starszą osobą raczej nie dam sobie rady...
nom tak ale wiesz ciezko cos takiego zalez nawet au pair na wakacje bo wiekszosc rodzin spedza wakacje z dziecmi i nie potrzebuja nikogo do nich... nie wiem moze cos znajdziesz ale watpie w to jedynie au pair sie moze ci udac...
zycze powodzenia :)
hallo,

ja przed paroma sezonami przepracowalam w wakacje jako opiekunka.oplaca sie duzo bardziej, bo nie jest sie wykorzystywana przez rodzine jako aupair i ma sie wiecej wolnego czasu. ale za duzo kasy nie zarobisz. ja pracowalam tak w monachium, za mieszkanie 200eu co miesiac, sprzatanie 10 za godzine, babysitting 5-12 za godzine.jako aupair na wakacje tez bys znalazla prace,ale dostaniesz malo kasy,a niektore rodziny beda cie wykorzytstywac inie bedziesz miala czasu,zeby dodatkowo pracowac.
a i noch was-nie szukaj pracy po polskich forach!do polakow powinno sie miec jak najmniej zaufania(taka jest prawda ludzie!), ja juz wiele mam zlego doswiadczenia...poszukaj po nieimieckich stronach
olivia_braun a powiedz mi... w jaki sposób znalazlaś tę pracę?? Przez forum niemieckie?? może pamiętasz stronę?? Bardzo bylabym Ci wdzięczna...
nie i na forach nie probuj.tam jest duzo ludzi podszywajcych sie itd.
przejrzyj ogloszenia w internecie i gazetach, albo sama daj jakies ogloszenia. do jakiego miasta chcesz jechac?
Szukałam już w internecie. Wiele osób potrzebuje opiekunki ale na cały rok, no a ja mam wolne tylko wakacje ;( Najlepiej pasowałyby mi Dusseldorf albo Monachium, ale jeśli będą oferty w innych miastach to nie pogardzę...
olivia_braun- może moglabyś mi jakoś pomóc??
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie