Au-pair na moje miejsce, Hamburg (od wrzesnia)

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam chetnych na moje miejsce w milej, niemieckiej rodzince. Zostaje tutaj do polowy lub konca sierpnia, wiec kolejna Au-pair moglaby zaczac na poczatku lub od polowy wrzesnia.
Rodzina ma 3 dzieci - 11-letnia (prawie nie trzeba sie nia zajmowac), 3- letni chlopiec i 7-dniowa dziewczynka :-). No i pies. Mama jest praktycznie cale dnie w domu.
Zainteresowani moga odezwac sie na maila: [email] chetnie podam szczegolowe info:)
Hej:) napisalam Ci maila, ale niestety nie odpowiedzialas:)byc moze w ten sposob jakos sie skomunikujemy:)prosilabym o jakies blizsze info dot tego au pair:)dzieki wielkie i zapraszam na gg (podalam w mailu)
Hej :), tak dostalam go, opisze wszystko jutro , dzis bylam za bardzo zabiegana:)
oki, byłabym baaardzo wdzięczna:):):)pozdrawiam:)
Nadal szukam chetnych na moje miejsce!!! od konca/polowy sierpnia, ewentualnie poczatek wrzesnia....
czesc ja bym byla chetna :) jak cos to pisz [email]
[email] a nie o2 :P hehe ;)
Hej Agata :) Mam nadzieje ze doszedl moj e-mail?
tak Ola dostałam :) dziekuje bardzo :)
Propozycja NADAL aktualna!!! Z ta roznica ze najmlodsza dziewczynka ma 3miesiace juz, jest caaalkiem kochana :) i potencjalna au pair powinna umiec przynajmniej podstawy niemiekciego... ok 3, 4 lata nauki. Czekamy na zgloszenia ;-)
Hej:)
Czy ktoś ma namiar na fajnych ludzi, do których można wybrać się jako au pair? Interesowały mnie najbardziej Hamburg, od stycznia, na jakieś pół roku...
Hmm?:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie