Czym do Niemiec?

Temat przeniesiony do archwium.
Mam do Was pytanie. Czym jechaliście do Niemiec? Co polecacie a co nie? Waham się między autokarem a samolotem. Pociąg chyba odpada z wiadomych powodów. Pozdrawiam :)
to chyba zależy dokąd... X)
np. do miejscowosci oddalonej o 40 km od Frankfurtu.
ja polecam samolot szybko i sprawnie potem z frankfurtu jakis inny srodek transpotru (pociag,bus) autokar szczerze odradzam busy tez straszne sa jak dla mnie :/ i ta droga tak sie wlecze i meczy strasznie.
a jak długo mniej więcej jedzie się busem bądź autokarem?
ja do monachium busem jechalam 13h a autokarem 18h autokary maja to do siebie ze zatrzymuja sie w kilku miastach w PL i w DE a busy mniej np. moj z krakowa do monachium
uu to faktycznie lepiej samolotem.. :)
z tym, że bilet na sam. musisz kupić sporo wcześniej, chyba, że możesz zapłacić za niego ogromne pieniądze. bilet na autobus możesz kupić nawet tego samego dnia, a połączenia autokarowe z niemcami są niezłe.
no to tez racja, fakt.. o tym nie pomyślałam.. muszę się porządnie zastanowić co i jak.
wcale bilety na samolot nei sa takie droge roznica ok.20-40E ja np za busa w 1 str place 60E a za samolot 80 i wcale nei trzeba tak wczas rezerwowac 2-1tydzien tez nie kupisz tanie bilety chodz nie zawsze polecam lufthanse!
http://www.esky.pl/promocje.html

polecam stronke:)
ja polecam samochodem
Jesli okolice Frankfurtu to faktycznie polecam samolot. Jezeli lecisz tanimi liniami, to licz sie z tym ze laduja one na lotnisku Frankfurt Hahn, z ktorego do Frankfurtu jedziesz 1.5 godziny. Rok temu autobus ten kosztowal 12 euro.
Osobiscie preferuje samolot, bo autokar to dla mnie udreka.
Temat przeniesiony do archwium.