Prosze o pomoc:-((!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Naprawde nikt mi nie pomoze ?Prosze tylko o kilka najwazniejszych rzeczy Nie ukrywam nie znam sie za bardzo na komputerach wiec nie wiem jaki mam kupic i Gdzie!interenet tym bardziej ze jade do niemiec i nie wiem gdzie i jaki kupic bym mogla miec kontakt tu w polsce napewno cos takiego istnieje.Prosze o kilka najwazniejszych slow.Bede wdzieczna za pomoc
To jest przede wszytskim forum językowe, niewykluczone, że tu się ktoś na komputerach zna, ale większe prawdopodobieństwo, że ktoś Ci odpowie, będziesz miała na forum związanym z komputerami.
Hallo,
komputer to najlepiej kup w niemczech bo sa tansze. Ja kupuje komputery zawsze na www.notebooksbilliger.de ale tez mozesz kupic w niemczech w satur , media markt itp. co do internetu to dowiedz sie najpierw czy tam gdzie bedziesz mieszkac nie ma juz podlaczonej sieci. Jak nie to internet wykupuje sie u wielu sieci .... alice , t-online , artkort itp.
Hej,dzieki bardzo za udzielona pomoc teraz troche sie porozgladam i podowiaduje,jezscze raz dzieki.Pozdrawiam
Komputer można tez przez ebay tanio dostać. Jak się nie będziesz umiała z orientować, to chętnie ci pomogę.
Internet jest zarazie najtańszy przez Strato (Telefon- i Internet-Flaterate za 25€ razem z hardware ale umowa na co najmniej 24 Miesięcy albo Alice jeśli na krotko)...
Witam! Najlepiej jak inni wcześniej wspominali internet z telefonem z stacjonarny. Ja mam "Alice", umowa jest na czas nieokreślony, z trzymiesięcznym terminem wypowiedzenia, czyli praktycznie na trzy miesiące, cena 29Euro i masz flaterate na internet i telefon (telefon bez ograniczeń tylko deutsche festnetz)
Pozdrawiam
z ta alice to nie jest tak do konca bez ograniczen ... spotkalam sie juz z wieloma osobami co duzo dzwonily i zostalo im to przez alice wypowiedziane
nie zgadzam się - Alice ma Kündigungsfrist tylko 4 Tygodnie do końca miesiąca. A Strato (resale freenet) jest również z podłączeniem stacjonarnym (bez Telekom), wszystko w cenie :-)

Jeśli wypowiedzieli Alice to prawdopodobnie tak dużo telefonowali ze wyglądało na profesjonalne a nie tylko prywatne użytkowanie - to jest przeciwko AGB...
hej moze ktos mi przeslać przepis na placki po węgiersku po niemiecku ?pomóżcie mi i wyslijcie mi przepis na e-maila [email]
hej moze ktos mi przeslać przepis na placki po węgiersku po niemiecku ?pomóżcie mi i wyslijcie mi przepis na e-maila [email]
Co do alice to faktycznie są niekiedy problemy, ale u mnie funkcjonuje jak do tej pory bez zastrzeżen, poza mała wpadka z vistą..

ps nie kupuj komputera z vistą, sam mam i chyba wymienie na xp.
haha... kiedyś jak mieszkałam z koleżanka z Polski w WG to wzięłyśmy Alice Flatrate (internet+ tel do krajów Europy). Wszystko w Abonamencie bodajże 54 Euro wtedy...

Jak po miesiącu wydrukowałyśmy przez internet liste z wykonywanymi telefonami, to było to 7 stron (!!!) (W tym długie rozmowy za granice). A suma... 54 EURO (to jeszcze podzieclic na dwie osoby...to jak za darmo)
Z Alice nigdy nie miałam problemów. (Czasami coś tam z Internetwm było, ale rzadko i nie długo to trwało). No i najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie ma umowy na 2 lata, jak to jest gdzie indziej
Hallo! AGAHH, mam pytanie dotyczące Alice. Jakiego typu problemy z internetem miałaś? Mam Alice od prawie roku, na poczatku funkcjonowało wszystko super i w pewnym momencie zaczęły sie problemy.. Telefon działa bez zarzutu, ale internet tragedia!! Wymieniłem juz dwa razy modem i nic... przypuszczam, że to wina firmy, coś albo z modemem, albo DT, albo??? Słyszał ktoś cos może na temat problemów z Alice? Jak nic sie nie da zrobic wypowiem im umowę i to jest chyba jedyny plus Alice;-)
tel zawsze bez probelmu działał... a Internet w sumie też... rzadko coś się psuło... ale jak nawaliło, to za telefon i dzwoniłam tam... przez tel. dawali wskazówki co robić i gotowe! ;)
Przerabiałem ta opcje juz kilka razy, wina nie lezy po mojej stronie.. obsługa jest bardzo miła i kompetentna, ale nie rozwiazuje to problemu.. pytam, bo znajomy miał podobny problem z modemami (wymieniał je kilkakrotnie, az w końcu zmienił firmę..;-)) jak nie da się nic zrobic, ja chyba też..;-))
a o jaką wpadkę chodzi, bo ja mam viste i nie narzekam;)
Wpadka? ;-)) Chodzi o Alice.. któregos pieknego dnia padł cały system i abonenci posiadajacy vistę nie mogli połączyć sie z internetem, firma musiała specjalnie skonfigurowac nowe Breitbandverbindung i wszystko działa(ło) znowu w porzadku..;-) U mnie działa OK, chociaż w laptopie często się zawiesza gdy mam włączone kilka programów jednocześnie.. na drugim komputerze chodzi w zasadzie bez zarzutu, ale ogólnie vista jest wolniejsza od xp.. pozatm to szpieg, system posiada ponad 30 modułów, które niezależnie od uzytkownika zbieraja informacje dotyczące preferencji, posiadanego oprogramowania i niewiadomo jeszcze czego i wysyła je bez wiedzy uzytkownika do microsoftu..;-) ganz schön frech;-)) reasumujac asta la vista.. ;-))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego