HILFE !!!!:D:D:D

Temat przeniesiony do archwium.
Dostalam neimeickie obywatelstwo i juz sie przepowadzilam...co teraz......!!!!!Gdzie powinnam sie udac pokolei,czy potrzebuje mimo wszystko pozwolenia na pobyt????W banku kazali mi przy zakladaniu konta cos dziwnego przynjiesc slowo ktorego zawsze zapominam i nie jestem pewna do jakich instytucji powinnam sie teraz udac pokolei wiec proszeeeeeeeee o pomoc!!!!!!
to jeszcze długa droga przed tobą;P troche dziwne przeprowadziłaś sie i nie wiesz co trzeba załatwiać;) współczucie.enter
jesli masz pytania postaram sie ci pomuc to moje [gg]
hey...ich will auch eine Deutsche Mädle heiraten um eine Deutsche Staatsangehörigkeit zu kriegen :P na ja so ein Witz ^^
Magst du deutsche Mädchen nicht?
Przeprowadzilam sie ponieważ pracuje juz tutaj od pol roku tyle ze w polskiej firmie a czasu ci u mnie dostatek wiec wszystko moge zalatwic sobie na spokojnie a bezsensu chyba oplacac dwa mieszkania wiec nie potzrebuje wspolczucia:P a pytalam tylko o to czy mimo wszytsko potzrebne mi jest pozwolenie na pobyt:P

Und...ich hatte schon paar heiratsantrege gehabt also danke für deine Angebot ich kann dich bekannt machenn mit venigen scharzen Männer vielleicht konntet ihr zusammen Mädels suchen :P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia