poszukuje chetnych do wspolnego wyjazdu do niemiec

Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna
Nie ma zbiorów w pewne miejsce! Teraz są szparagi. Schrobenhausen. Za miesiąc są truskawki. Wszędzie. A pod koniec lata jest chmiel. Wszędzie jest dobra forsa i nieziemski zapiernicz. Już nie rób takiej tajemnicy z tego wyjazdu. Stary, nie przesadzaj.
Szukam osób chętnych do wyjazdu - koniec maja/początek czerwca i wspólnego mieszkania. Miejsce obojętne - dogadamy się(najlepiej jakieś większe miasto). Mogę zostać do końca wakacji lub na dłużej. Szkoła już mnie nie trzyma :P Mam 28 lat.
skrokar odezwij się na moje [gg] lub podaj swoje, jestem zainteresowany.
Gib deine GG-Nummer :)
już nieaktualne, dostałem propozycję nie do odrzucenia w Polsce ;)
Wiedziałem, że nie ma po co się meldować,. Wydałeś mi się od razu podejrzany, jako zbieracz numerów gg. Na pewno od cholery nazbierałeś i teraz nie chcesz podać twojego. Znamy te chwyty.
a po co mam zbierać numery gg?
Zum Zwecke der obszönen Anrufe.
Witam ;)
Ja mam 20 lat, moj chlopak 23, jesteśmy parą i szukamy pracy właśnie w Niemczech. Możemy wyjechać na czas nieokreslony, nie trzymają nas studia, praca.. jesteśmy otwarci na propozycje wszelkiej współpracy... Jeżeli ktoś miałby jakieś info to proszę bardzo o kontakt 5[tel]lub [gg] ...

pozdrawiamy serdecznie ;))
Witam Was:)
Mam 47 lat, szukam pracy właśnie w Niemczech. Chcę wyjechać na stałe... Jeżeli ktoś miałby jakieś info to proszę bardzo o kontakt 889 510 381 lub [email]
Z góry dziekuję:)

pozdrawiam serdecznie
Grzegorz
Überlege es dir gut. In deinem Alter wirst du dir schwer tun bei der Suche nach Arbeit. Es ist traurig, aber eine Tatsache.
W przyszłym roku (2012) planuję wyjazd do Berlina, na stałe. Myślę, żeby wyjechać na wiosnę (marzec/kwiecień), choć plan w zależności od tego ile funduszy do tego czasu uda mi się uzbierać, może ulec drobnym zmianom. Szukam chętnej osoby/osób , które się przyłączą i mają podobne zamiary(praca, poznawanie miasta, szlifowanie języka itp.), bo nie ukrywam, że mam pewne obawy, żeby porwać się tam sama (w grupie zawsze raźniej i łatwiej). Może mój plan jest zbyt śmiały, bo nie znam tam nikogo, ale i tak chcę spróbować. Berlin całkowicie mnie oczarował, a warszawska gonitwa za marne pieniądze, pomimo skończonych studiów mocno zmęczyła :)
Zainteresowanych proszę o kontakt:
[email]

[gg]

Magda
Nie czytaty, nie pisaty, studiert, bez kwatery, bez piniendzy, bez znajomych na stale do Niemiec?
Hut ab! Melde dich wieder im Juno 2012. Ick wart auf dich.
Hej. wybiera sie ktos do Berlina w najblizszym czasie?
Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie