Au-Pair / Frankfurt a. Main

Temat przeniesiony do archwium.
Hallo,
szukam Au-Pair dla niemieckiej rodzinki z Frankfurtu od czerwca/lipca. Piszcie swoje gg a napisze wiecej szczegolow i posle fotki
Nazywam się Damian, mimo iż jestem chłopakiem bardzo bym chciał wyjechać jako au-pair. Bardzo chętnie pracuję z dziećmi, więcej jeśli się ze mną skontaktujesz moje [gg]
hey , dziekuje za wiadomosc ale niestety rodzinka szuka zenskiej au-apir ... dzieciaczki maja dopiero 4 miesiace
Trudno muszę szukać dalej:)
zycze ci powodzenia
Au-Pair? Mensch!Wenn Du Deutsch verbessern willst, würde ich Dir irgenwelche Arbeit in Deutschland vorschlagen. Überleg es Dir.
jak widze wcale nie rozumiesz co napisalam ...
Das war zu damianek17 ;)
Witam!
Jestem bardzo zainteresowana Twoja propozycją
moje [gg]
Czekam na wiadomość!
hej! jestem bardzo zainteresowana propozycją! Sama byłam au pair ponad rok w Hamburgu, opiekowałam się 3 dzieci, w tym niemowlęciem:) Niemiekci umiem b.dobrze, mogłaby jednak wyjechać tylko na wakacje, od początku lipca...
[gg]
hej ja też jestem bardzo zainteresowana, jesli to jeszcze aktualne, to prosze o kontakt 1297126 albo [email] pozdrawiam
jestem zainteresowałam tą ofertą.
zostawiam kontakt - [gg]
Hej! Ja jestem bardzo zainteresowana. Mieszkam w Bad Homburg,ok 15 km od Frankfurtu. Moj numer [gg] mail: [email] Pozdrawiam :)
witam. jestem zainteresowana. 11714467
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Programy do nauki języków

»

Brak wkładu własnego