Erazmus w Passau

Temat przeniesiony do archwium.
hej

jade w przyszlym roku na erazmusa do Passau wlasnie i szukam informacji o miescie. moze ktos byl i ma jakies swoje przemyslenia ktorymi by chcial sie podzielic?;) w archiwum forum nic nie znalazlam.
pierwszy z moich dylematow przedwyjazdowych;) czy wynajac pokoj w akademiku czy szukac czegos na wlasna reke... w akademiku wydaje mi sie ze nie ma az takiego "przymusu" zeby rozmawiac z innymi, a wynajmujac pokoj z erazmusami lub Niemcami gadac trzeba:) cena mocno nie gra roli, mam stypendium, ale nie chce wszystkiego wydac na mieszkanie.
inne hmm to juz bardziej konkretniejsze pytania o studia etc. ktore chetnie bym zadala na priv'a jesli ktos chcial mi pomoc:)

dzieki i pozdrawiam
Ja bede chcial wyjechac na Erasmusa, nie w tym tylko jeszcze w nast roku, cena nei gra roli ?? To ile dostajesz stypendium, bo z tego co slyszalem to zdecydowanie nei wystarcza, chyba ze jakeis wieksze dostales albo swoja kase masz ??Dasz znac jak bylo hehe :D:D JAchce na caly rok wyjechac jak juz jest okazja, a nei na jeden semestr :)

pozdrawiam
nie studiuje w PL:) (dlatego stypendium socjalne mam nawet, nawet... + do tego wlasne oszczednosci)

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - tłumaczenia