Praca dla studentów w Niemczech von der ZAV

Temat przeniesiony do archwium.
Frankfurt am Main,die Arbeit von der ZAV
Co to za praca,możesz rozwinąć?
No ja tez chetnie sie dowiem :)
Chodzi o pracę dla studentów na wakacje z urzędu ZAV w Bonn, może ktoś dostał pracę w Wisag Gebäudereinigung Messe Service???????
ja bym chętnie wyjechała do Niemiec na wakacje, może macie coś na oku albo byliście gdzieś:)?? ja rok temu właśnie byłam w monachium...przez ZAV..ale w tym roku napisali mi, iz jest kryzys...i niestety moja firma nie ma pracy dla studentow;(
ja te byłam w tamte wakacje w Monachium, u Rettlera, a Ty?
ja pracowalam w firmie Eurest;) w moj Betrieb to O2:))
ja w te wakacje jade do Frankfurtu. A Monachium jest przepiekne, chce tam wrocic
Ja moze bede mial prace ale 5 euro za godzine, pomaganie przy remontach, ciezko cos zalatwic :/
czy mogłabyś podać mi swój e-mail albo nr gg, chciałabym się z Tobą skontaktować
4469604
mój nr [gg]
witam

ja rowniez szukam jakiejkolwiek pracy w niemczech, posiadam certyfikat TELC B2, mogłby ktoś cokolwiek pomóc? jakieś strony.., sprawdzeni pośrednicy?
http://www.mbp.ohp.pl/index.php/zagran
www.meinestadt.de
mhmm, masz rację, piękne miasto:)
ja też jadę do Frankfurtu do pracy za pośrednictwem ZAV :)
Hej bubeczka, Ty pyłaś w tamte wakacje w pracy u Dr. Rettler Service tak? Możesz mi podać Twój nr gg, bo mi komputer padł i straciłam a mam pytanie do Ciebie :)Pozdr.
nie byłam tam, znalazłam normalnie pracę w necie, w tym roku znów szukam
Tak a do jakiej firmy do Frankfurtu jedziesz przez ZAV?
WISAG MESSE SERVICE czy ktoś jedzie do tej firmy przez ZAV?
Wisag Messe Service
Hej. Ja również dostałem ofertę pracy we Frankfurcie nad Menem, w firmie WISAG Gebäudereinigung Frankfurt GmbH. Czy mógłbym prosić o kontakt osoby, które wybierają się tam mniej więcej w okresie 15.[tel].09.2010? Mój adres to [email] [gg] . Pozdrawiam. Marcin.
ja tez jade w tym roku od 15.08 do 30.09 do frankfurtu do Wisag Gebäudereinigung Messe Service. Kto jedzie tez w to miejscie niech soe odezwie na [gg] lub email: [email] warto sie poznac przed wyjazdem :)
Witam. Ja tez wybieram sie do Frankfurtu w okresie od 01.08-30.09. Razem z siostra trafilysmy do firmy Wisag. [gg] , [email]
Wisag Messe Service
Cześć,
ja też tam jadę:) moje gg 1[tel]
Kontaktowałem się już z kilkoma osobami.
Pozdrawiam
ps. znasz jakieś szczegóły? masz już mieszkanie?
Witam,

jestem studentem z Polski i szukam pracy w Köln lub okolicach...
Prosze o pomoc !

pozdro
Witam,
szukaj w internecie czegoś lub przez ZAV. Trochę późno.
Powodzenia!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka