Ile za kurs taxówką?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 42
poprzednia |
ile możne kosztować kurs taksówką w Niemczech od kilometra?
3 Ojro
sporo i tak pewnie mnie oszukają na trasie bo sami obcy am Steuer sitzen czy nie?
musisz patrzec na taxomierz i to zaplacic co na taxomierzu jest wyswietlone
A dlaczego i z jakiego powodu maja oni ciebie oszukiwac? Kto ty jestes? Do oszukiwania? Niemce sa przyzwoite ludzie. Nie cuduj!
Niemcy może i tak. Taksówką nigdy nie jeździłem tam ale jakoś samych kolorowych widziałem za kółkiem. ale Szczegół
Co ty taki nazista? Kolorowy, czy czarono bialy, to wszystko jedno. Nie widziales nigdy murzyna? Gdzie ty zyjesz? W dzunglli z bialymi pigmejami? jak jedziesz 80 kilo, to musisz 120 Ojro wybulic. za 10 kilometrow musisz na pewno dyche zabulic. Pojezdzij taksowka i nie podejrzewaj od razu pracowitych taksowkarzy. Przeciez to bzdura na kolach, co ty tu wypisujesz!
Verhandlungsbasis
Heee? Przeciez on po niemiecku ani beee ani meeee..
bongo skads zes sie wziął ? ze Śląska? wywieś flagę za oknem i idź oglądać mecz.
Co za oszołom!
Aha! Chciales nareszcie popyskowac? Nie krepuj sie! Wywal twoje wnetrznosci. Wyzyj sie. Za tepy na jezdzeie taksowka? Nie masz forsy, to zasuwaj per pedes. Na mojej wlochatej piersi sie juz wielu i wiele wyplakalo! Lutuj Zdzicho!
Nie mogę ;D
No, to pusc...
Puszczę jak Niemcy dostaną po dupie dziś :D
A teraz musisz trzymać tak długo, aż wsiądziesz do taksówki prowadzonej przez murzyna, albo chińczyka. Bo twój kolor skóry to już międzynarodowy wyróżnik, że jesteś lepszy od innego, który jedynie zarabia na swój chleb powszedni, Herr Mussollini.... A on ciebie na pewno oszuka i będzie ciebie godzinami woził wkoło celu. Kapiert?
no nie kapiert właśnie :D
wytłumacz plisss
nie masz co robić? szukasz przyjaciół tutaj? nie masz z kim oglądać tv? skoro masz ferie to je wykorzystaj. Herr Gott
@Akon1 - auf keinen Fall, die Deutsche Fußballnationalmannschaft ist unbesiegbar. Ich nehme dich beim Wort "Puszczę jak Niemcy dostaną po dupie dziś :D" Teraz musisz to trzymać co obiecałeś :p
bramka się nie liczy strzelił pan turek :D
każdy śmieszny dzieciak mówi, że strzelił Turek, Polak itd. Popatrz na reprezentacje Francji, tam też grają sami Francuzi??? Dam ci jeden zasadniczy przykład William Gallas francuski piłkarz pochodzenia gwadelupskiego a wiadomo ile gra tam panów murzynków i na to nie zwracasz uwagi?????????????????? Ich habe mich so dermaßen geärgert, dass ich auf polnisch geschrieben habe..
no to bylo tak od razu ze ty niemiec jesteś
nie wiem co jest śmieszniejsze udawadnianie komuś na siłe kim bardziej sie czujesz czy może prawda ze w 11 niemcow gra z 7 obcokrajowców
Chwila, chwila... Jakby to byli obcokrajowcy to nie mogliby grać w reprezentacji. Proste. A że pochodzą nie z Niemiec? Skąd wiesz czy ojciec któregoś nie był Niemcem? I jaką to robi różnicę?
taką ze jak w naszej no może w mojej reprezentacji gra Obraniak to sie to szefowi UEF-y nie podoba a jak sytuacja jest podobna tylko gdzie indziej to cisza
buahaha nie jestem Niemcem lubię niemiecki i tyle, white.apple szkoda słów czasem na takich ;d
Danke! So muss man mit mir reden!
JUż we wpisie o taksówkach zaczął ten jeż swoje rasistowskie poglądy publikować, a wy mu próbujecie tłumaczyć, jak WOP-ista krowie na granicy?
Może za kilka lat ożeni się z brazylianką (fajne są!) i będzie ją tłukł do nieprzytomności za to, że nie Polka... Przecież ten Akon, to rusek i to jeszcze ten hardcore-postkomunistczny.
a jesteś tolerancyjny dla ludzi nietolerancyjnych? Jeśli nie to nie powinieneś nigdy mieszkać w De! Odniosłem wrażenie, że piszesz sam do siebie niby do czego albo do kogo ma być ten twój ostatni wpis?
A, jak myślisz, czemu te wpisy się w takie dziwne schodki układają? Nie starcza rozumku?
aha schodki :D rozumiem heh
Akon, no i?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 42
poprzednia |

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie