Zalatwiam wyjazdy Aupair do Niemiec

Temat przeniesiony do archwium.
Wszystkie chetne osoby prosze o kontakt na [email]
jak ktos zna troche jezyk to moze sobie samemu znalezc rodzine i nie potrzebuje wcale posrednikow,tylko w internecie poszukac agencje niemieckie i tam sie zglosic i nie ma problemu juz pomagalam polskim dziewczynom i bardzo sobie chwalily bo oprocz zaplaty dostawaly kieszonkowe i chodzily jeszcze do szkoly jezykowej bo taki byl warunek,
albo moze pojsc do rzetelnego polskiego posrednika np. do biura Koncepcja
nie znam tych biur, tylko jak sie zameldujesz bezposrednio przez internet w biurze posrednictwa w niemczech to nie musisz placic zadnych prowizji i dostajesz szybko i bez problemow rodzine,prowizje placi rodzina z niemiec
diego 13 podaj jakis link do niemieckich posrednikow. Moze komus to sie przyda. Osobiscie niegdy nie wyjezdzalam jako Au Pair, ale moje kolezanki korzystaly zazwyczaj z biura koncepcja i byly zadowolone.
Sorry za brak polskich znakow, ale wlasnie jestem w Niemczech i jak wiadomo tutejsze komputery ich nie posiadaja.
http://www.au-pair-agenturen.de/
Tam można znaleźć lokalne agencje.

P.S. Romina, na niemieckiej klawiaturze da się pisać z ogonkami.
Start -> Systemsteuerung -> Regions- und Sprachoptionen -> Sprachen -> Details -> Hinzufügen...
Polnisch - Polnisch (Programmierer)
Między językami przełącza się potem naciskając Alt+Shift.
to chyba sie zle zrozumialysmy mi chodzilo o to ze dziewczyny ktore wyjezdzala z polski placily wysokie prowizje w polsce dlugo czekaly na terminy itp.,ja poznalam te dziewczyny w osrodku rehabilitacyjnym w ktorym pracowalam gdzie niemcy chcieli dziewczyny zmusic do ciezkiej pracy za marne grosze.i wpadlysmy na pomysl zeby one zamiast rok czasu myc pacjetow pracowaly z dziecmi jako opiekunki,uczyly sie jezyka w szkole jezykowej ktora oplaca rodzina z niemiec,dostawaly zarobki i wszystko co im potrzebne,utrzymuje kontakt z jedna z dziewczyn ,dzis ma ona ok.28 lat,i za kazdym razem wspomina jak dobrze jej bylo u tej rodziny ktora niedawno , po studiach opuscila,
wejdz na niemieckie google de i wpisz au pair i masz wszystkie agencje niemieckie i poem wysylac tylko zapytania o oferty pracy
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia