Kto wyjedzie do ze mną Niemiec?!

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam kogoś kto chciałby wyjechac do Niemiec, najlepiej dziewczyna... Ja chciałabym przez ten rok doszlifować niemiecki i zacząć tam studia i tez pracowac bo w naszym kraju nie ma przyszłości... Tylko nie mam z kim wyjechać, a samej to tak ciężko :) Jeśi też ktoś się nad tym zastanawia to piszczie na gg- 989 81 18 Pozdrawiam Ania :)
Szukaj dziewczyny, a przy tej okazji poszlifuj niemiecki z nami. Coś mi się zdaje, że masz stracha przed obiema rzeczami, c'nie?
edytowany przez forumgeist: 22 lis 2010
Hej Aniu, znalazlas kogos juz??Pozdrawiam
Aniu - jak jesteś ładna i chętna to mogę pojechać :)
Aniu , ja właśnie jestem w Berlinie i sama tu przyjechałam do kolegi kolegi :) z którym zamieniłam na skype tylko 2 zdania - mówiąc mu że przyjade i kiedy będę :) więc nei martw się . Wybierz sobie cel czyli miasto które lubisz i tam jedz ! nie patrz na inne osoby ja patrzyłam i mój wyjazd i tak przedłużył sie o miesiąc wiec ja radzę , spakować walizke , zaoszczędzone pieniądze mieć na koncie i troche w kieszeni i spadaj sie realizować !!!poradzisz sobie :) ja tu sobie już powoli układam życie ,, pracuje i czekam na studia :)
pozdrawiam Lina
Witam mam na imię Jerzy 44lata znam język niemiecki komunikatywnie posiadam prawo jazdy kat B i T nie piję i nie palę.Szukam kogoś kto ma załatwoną pracę w niemczech dla dwóch osób bo,siedzę w necie i jak na razie nic konkretnego nie znalazłem wię chętnie się zabiorę do pracy wraz z zakwaterowaniem.Mó e-maill [email] chcę wyjechac jak najszybciej.tel888-[tel]proszę o tel lub sms.Albo oczywiście na e-maill
Was kannst du?
Szukam osób chętnych na wyjazd do pracy do Niemiec na kwiecień lub maj (najlepiej Berlin, Monachium). Chodzi mi o wyjazd w ciemno, ponieważ nie chcę jechać przez żadną agencje.
Zależało by mi na wynajmu mieszkania w parę osób
Najlepiej żeby chętne osoby mówiły choć trochę po niemiecku (ale niekoniecznie).
Moje [gg]
lub mail: [email]
Cytat: Tamod
Aniu - jak jesteś ładna i chętna to mogę pojechać :)

jak zwykle cham
Warum und wieso "cham"? Wenn willig und schoen, dann passt doch alles. Soll er zu einem haesslichen Krab fahren?
edytowany przez zochama: 02 lut 2011
Cytat: zochama
Warum und wieso "cham"? Wenn willig und schoen, dann passt doch alles. Soll er zu einem haesslichen Krab fahren?

zosiu tak nie mozna nas kobiet traktowac my nie jestesmy tylko obiektami sexualnymi w pewnym sensie tak ale tak prosto z mostu uzalezniac wszystko od wygladu to przesada mezczyzni sa lowcami a nie gburami
Das ist keine Frau! Das ist ein Pokemon z cyckami!
Cytat: Diego9

zosiu tak nie mozna nas kobiet traktowac my nie jestesmy tylko obiektami sexualnymi w pewnym sensie tak ale tak prosto z mostu uzalezniac wszystko od wygladu to przesada mezczyzni sa lowcami a nie gburami

a my kobiety chcemy byc pochodzone i zdobywane a nie tak prosto z mostu eeee ty tam chodz tu
Das ist keine Frau! Das ist ein Pokemon z cyckami!

zosiu ty tez masz cycki a kiedys jeszcze mialas siusiaczka
Wenn eine auf der Brücke (als Schwalbe) steht, dann geht es nicht anders. Wo stehst du immer so?
Wenn eine auf der Brücke (als Schwalbe) steht, dann geht es nicht anders. Wo stehst du immer so?

Ich sitze noch in der Praxis,ich habe neun Therapieeinheiten heute durchgeführt , einen Bericht geschrieben und ich muss mich um meinen Schatz Diego gleich kümmern.
my nie jestesmy tylko obiektami sexualnymi w pewnym sensie tak

no, do 25 lat tak, później to się babcie robią
Besonders die, die in der Praxis sitzen. Hässliche Kraben! Es bleibt nur der Kater-Schwanz.
Cytat: Tamod
my nie jestesmy tylko obiektami sexualnymi w pewnym sensie tak

no, do 25 lat tak, później to się babcie robią

a wy sie robicie dziadkami
Jetzt sündigst, aber...
Jetzt sündigst, aber...

nie tylko teraz
ziemiaki spadly mi na klawiature mam nadzieje ze moj laptop to przezyje to wina hannesa bo za duzo wlozy mi na talerz
Temat przeniesiony do archwium.