poszukuje chetnych do wspolnego wyjazdu do niemiec

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 44
poprzednia |
chce w przyszlym roku pojechac do niemiec, wiem juz ze prace moge dostac tylko na 4 miesiace, bo bede od razu po maturze, ale jesli bede mogla dluzej zostac, to chetnie zostane..jesli sa osoby, ktore planuja wyjazd na dluzszy okres czasu np na studia i poszukuja wspolokatorow to niech pisza..zawsze to wspolne mieszkanie, wiec mniejsze utrzymanie i w ogole razniej razem.ja planuje wyjazd za okolo 8 miesiecy,ale zawsze to lepiej wczesniej poszukac pracy i pozalatwiac wszystkie sprawy..ja narazie planuje zrobic sobie rok przerwy w nauce, chcialabym w tym czasie popracowac i podszkolic niemiecki...nie wiem moze pozniej zdecyduje sie na studia w niemczech...
o jakim myślisz mieście?? masz jakiś znajomych czy chcesz jechać w ciemno?? ja w najbliższe wakacje się wybieram w rejony Koblencji, mam tam chłopaka i mam nadzieję znaleźć pracę na 3 miesiące
ja chcem wyjechac zaraz po maturze ale do amsterdamu na ok 4 miesiace. tez szukam wspolokatorow bo taniej wychodzi.
no w ciemno, no mi to w sumie wszystko jedno, chociaz najfajniej bylo by okolice turyngii, a kiedy dokladnie wyjezdzasz?bedziesz u chlopaka mieszkac?masz juz wszystko pozalatwiane?
znajdz sobie jakies mieszkanie na wggesucht lub studentenwg:), zawsze to ciekawiej, a jesli chcesz pracowac to lepiej jakies w miare duze miasto na poludniu, zachodzie:) w turyngi jako polke raczej nic milego cie nie spotka:)
chcę jechać w lipcu i być tam do września, będę mieszkać razem z nim, gdzie dokładnie nie wiemy jeszcze, pracy też nie mam on ma mi coś załatwiać wsrod znajomych przed moim wyjazdem, ja jeszcze nigdy nie bylam w Niemczech w celach zarobkowych, tylko tak w odwiedziny
Hej, ja tez sie wybieram do Koblenz na te wakacje;] pierwszy raqz pojechalam tam dwa lata temu jako super niania heh i tak sie zżyłam z ta rodzinka u ktorej mieszkalam ze pozniej mnie zapraszali czesciej...Teraz pracuje wiec nie mam jak ich odwiedzic ale na wakacje szykuje sobie taka wycieczke. W ktorej czesci Koblenz mieszka Twoj chlopak? Bo mowisz ze bedziesz mieszkac u niego... Ja mysle tez zeby moze tam popracowac troche, /zawsze jakis grosz sie przyda,/ ale juz nie jako opiekunka ;]
Hej. Napewno już nie zaglądasz na te forum. Ale jak co ja jestem chętna. Szukam też chętnej osoby która chce wyjechać do niemiec .
Hej, nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale przeczytałam, ze wybierasz sie do niemiec. Jesli tak to w jakim charakterze, czy dalej planujesz czy juz moze wyjezdzasz. Pozdrawiam. Mój mail to [email]
mam pytanie nadal szukasz osoby chętnej do Niemiec....??
Chętnie porozmawiam z osobami chętnymi na wyjazd do Niemiec. Nr gg na moim profilu. Pozdrawiam, Piotr
Witam ja również poszukuję chętnych osób do pracy do Niemiec na wakacje lub jak się spodoba to na dłużej, najlepiej gdzieś Berlin lub okolice ponieważ znam Berlin więc najbardziej by mi odpowiadał ale nie musi być koniecznie. Jeżeli jest ktoś zainteresowany na wyjazd to niech na maila pisze: [email] lub [gg] Pozdro!
hej. tak tak dalej szukam osoby chetnej do wyjazdu.
Wlasiciwie jestem tu juz od 4 miesiecy jako aupair wiec jesli ktos chetny przyjechac w okolice frankfurtu nad menem tez jako aupair prosze pisac [gg] .
chetnie pojade do pracy o Niemiec
jako au pair najlepiej ale do jakiejs innej takze.. moze do zbiorow wie ktos cos na ten temat???
jakie chraktery pracy macie do zaproponowania?
a na stałe ktoś wyjechać chętny ? ;D
[gg]
witam ja planuje wyjazd do niemiec na stałe w przyszlym roku mam rodzinke ale polanuje najpierw sama pojechac a potem zabrac do siebie reszte jak ktos jest chetny pogadac to moj nr [gg]
Szukam osób chętnych na wyjazd do pracy do Niemiec na kwiecień lub maj (najlepiej Berlin, Monachium). Chodzi mi o wyjazd w ciemno, ponieważ nie chcę jechać przez żadną agencje.
Zależało by mi na wynajmu mieszkania w parę osób
Najlepiej żeby chętne osoby mówiły choć trochę po niemiecku (ale niekoniecznie).
Moje [gg]
lub mail: [email]
Witam witam również jadę w ciemno do Monachium 26 luty pozdrawiam
jakby co pisać 785604331 lub [email]
że niby co, jakby co?
Witam mam na imie Dawid mam 19 lat wygladam na 25 :P chce wyjechac gdzies za granice w ciemno szukac pracy, idzie wiosna a ja jestem ciekaw swiata... prosze pisac na e-maila [email] chyba ze ktos ma jakas propozycje:)
Jedź do Schrobenhausen. Niedługo zacznie się sezon kopania szparagów.
Na majla nie piszę, bo na pewno lubisz zbierać obce adresy,c 'nie?
Nas jest trójka, wyjeżdzamy jakoś początek kwietnia do Berlina w ciemno (jedziemy autem)
Jeżeli ktoś jest chętny, to pisać na gadu 34388064
tez zastanawiam sie nad wyjazdem w ciemno do Niemiec, do Berlina, Monachium lub Frankfurtu n/M.
chcem w raz z rodzina wyjechac do Niemiec gdzie mam szukac kogos kto pomorze nam dostac sie na socjal. Jezeli jest ktos taki kto pomoze pokieruje bardzo prosze o katakt tel. 662124394
Chcesz pomoc na dostanie siem na socjal? Nie wystarczy miejsce pod mostem? Jedno mam wolne. Na tszy osoby. Ale nie wiencej!
Hej. Ja również mam zamiar wyjechac do Niemiec nie stety nie mam nawet kogo zabrac.Z miłą chęcią poznam kogos kto planuje taki wyjazdzik nawet na stałe..zawsze razniej z kimś. Najbliższy okres wyjazdu interesowałby mnie w czerwcu bądz lipcu. [email] . Pisac:) pozdrowionka. Mam 21 lat.
Witam mam 21 lat. szukam chętnych młodych ludzi najlepiej dziewczyna na wyjazd do pracy za granicę. Wiadomo razem zawsze raźniej!;) Wyjazd planuję na kwiecień. Mój nr. [gg]
cześć jeśli jest ktoś chętny na wyjazd do niemiec zbiory w pewne miejsce pisać na gg najlepiej dziewczyny 18-26 lat ja wybieram się z kuzynem 13010784
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 44
poprzednia |

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie